Ajuda’ns a seguir ajudant, vine a la Festa Solidària 2on Aniversari BAC!

November 14, 2013 in Comunitat solidària, Recapte by Laia Serrano

BarcelonActua està de festa! Celebrem 2 anys. Dos anys impregnant de solidaritat la nostra ciutat. 2 anys demostrant que, la suma d’infinitat de petits gestos altruistes i generosos, pot moure muntanyes. 2 anys potenciant el sentiment de pertinença a una comunitat, fent-la cada dia més sòlida i empàtica amb la realitat social del nostre entorn més proper.Al llarg d’aquests anys, hem acumulat centenars d’experiències exitoses, fruit de la solidaritat de milers de barcelonins que han trobat en BarcelonActua una via per actuar, amb compromís i convicció, en pro d’una ciutat sensible i solidària.

Però això no ha fet més que començar. Encara tenim molt camí per recórrer, ajudant als que més pateixen, i potenciant la solidaritat, sempre des de la horitzontalitat (jo ajudo i m’ajuden)., entre els membres de la nostra comunitat i entre col·lectius que, malauradament, no poden participar directament dins la nostra comunitat.

Però també tenim l’assignatura pendent de la sostenibilitat econòmica, perquè sense diners, el projecte no podrà continuar. Certament, tenim a dia d’avui una empresa que ha cregut en nosaltres (gràcies Alqvimia!), tenim 10 BAComerços solidaris (Districte Born, Fantástico, Paradeta Montes, Mercat Vall Hebron, Cal Miquel, Pudding, Forn Sant Honorat, Mott Farrés, Ioga Cor i Llum i Nyimia) que volen anar amb nosaltres de la mà (gràcies BAComerços!) i com no, comptem també amb la generositat de 123 BACs que, com a socis, contribueixen mensualment a la BACsostenibilitat (gràcies família!).

Però malauradament amb això no en tenim prou per ser sostenibles. Malgrat ser conscients d’aquesta realitat, MAI farem pagar per formar part de BarcelonActua, perquè entenem que la sostenibilitat passa pel compromís de les empreses i dels comerços solidaris. Estem lluitant per a engrescar-los, però el camí no està sent gens fàcil.

Es per això que volem aprofitar la celebració dels 2 anys de BAC amb la festa a la Fàbrica Moritz per demanar-vos un petit esforç comprant l’entrada (o participant en la Fila 0). Un esforç que, per altra banda, suposa poder gaudir d’un sopar, amb música en directe, amb la presència de l’Albert Om com a mestre de cerimònies, amb un Art performance de la mà de l’artista Daniel Berdala i moltes coses més…
Perquè hem de seguir fent camí junts, ajuda’ns a seguir ajudant!
Us hi esperem, família!