Al Setembre, tots a classe com cal!

August 27, 2012 in Comunitat solidària by Laia Serrano

 Al Setembre, tots a classe com cal!  El mes de setembre és sinònim de tornada a l’escola. I pels menuts de la casa, pels qui realment tornen a l’escola, és sens dubte sinònim d’il·lusió.

I aquest setembre, malgrat la crisi, malgrat la forta pujada que el material de classe ha sofert, no volem que cap infant perdi la il·lusió que tot nen ha de tenir a l’inici de curs.

És per això que, a través de BarcelonActua, volem posar el nostre granet de sorra per a que la quitxalla del nostre entorn pugui tornar a classe com cal.

I per això ens cal la teva ajuda!

Tens llibres (de text o de lectura)? Tens motxilles, plumiers, llibretes… o qualsevol altre material escolar al que se li pugui donar una segona (o a vegades primera!) vida? Tens fills (o familiars) en edat escolar i t’aniria molt bé disposar de material d’aquest tipus sense foradar-te la butxaca? No tens fills, però t’agradaria col·laborar d’alguna manera (comprant un rotring, una calculadora científica, llibres etc…) per ajudar a alguna família a abastir de material als seus fills?

Si la resposta a alguna d’aquestes preguntes ha estat positiva, reserva’t el proper dimecres 5 de Setembre i pren nota de la dinàmica de l’activitat!

La idea és que els creuaments es puguin fer abans de la trobada, de manera que ningú hagi de portar res en va (és a dir, que no hagi estat prèviament sol·licitat, especialment llibres de text). És per això que anirem penjant cada dia a l’àgora un post recordatori de l’activitat, i sota d’ell agrairem que hi aneu posant, de la forma més concreta possible, el que oferiu o el que necessiteu.

Per a poder fer un seguiment millor per part nostra, agrairem que tothom que escrigui (per oferir o demandar) s’apunti prèviament a l’activitat, clickant “assistiré”.

Us animem a tot@s a participar-hi! Al cap i a la fi, tot@s hem sigut alumnes en el passat…

Uneix-te