BACemprenedors, ara és el vostre moment!

May 28, 2015 in Solidaritat by Laia Serrano

BarcelonActua no para, gràcies a l’empenta, les idees, la il·lusió i la solidaritat d’un munt de persones que, mogudes per l’afany de construir una ciutat millor, aporten el seu granet de sorra.

Conscients de que tenir una feina o un projecte professional és fonamental per tenir una vida digna, hi ha hagut BACs que han impulsat grups l’objectiu dels quals és aquest: generar oportunitats professionals.

Des de ja fa unes setmanes, el Josep Lluis Olivares, la Carme Turó i la Rosabel Jovellar, i a través del Grup BACfeina, estan duent a terme un Pla personalitzat per trobar feina. Un plà que, de moment, ja ha donat els seus fruits per una de les assistents, la Consol Cortés. I estem convençuts que ben aviat altres BACs assoliran el seu objectiu i trobaran feina.

Ara toca el torn als emprenedors. Aquells BACs que teniu una idea i no sabeu com dur-la a terme. La Cristina Vilà, creadora del grup BACemprenedoria, ja fa temps que impulsa trobades on emprenedors que han portat a bon port les seves idees, exposaven les claus del seu èxit.

Ara, amb la incorporació com a coordinador del grup de l’Ignasi Clos, consultor d’innovació Oberta a Induct, aquest grup vol adoptar un caire més formatiu i d’acompanyament, ajudant a que els emprenedors en potència pugueu passar de la idea a un projecte amb cara i ulls.

Per això, i a partir del dimecres 3 de juny, han dissenyat un “Pla d’acompanyament a BACemprenedors” La fita que s’han marcat és clara: l’1 de novembre la teva idea ha de ser un negoci. Acceptes el repte?

Si és així, ja et pots apuntar a l’activitat! Això si, qui assumeixi el repte, ha d’assolir alhora el compromís d’assistir com a mínim al 90% de les sessions. Trobareu el calendari a la mateixa activitat.

Si tens una idea i molta il·lusió, ara és el teu moment! No deixis escapar aquesta oportunitat que et brinden, des del grup BACemprenedoria, els BACs Ignasi Clos i Cristina Vilà!