BACempreses

Aquí trobareu les empreses amb vertadera ànima social, empreses que han cregut en el nostre projecte i que han vist una oportunitat per, a través de la nostra comunitat, posar el seu granet de sorra per a construir un món millor.

 

“Magatzem de material electric, il·luminació, fontaneria i calefacció”

 

“Ens apassiona convertir els teus somnis viatgers en experiències inoblidables”
Agència de Viatges especialitzada en confeccionar viatges amb sentit per tot el món. Viatges a mida, petits grups amb guia acompanyant, viatges d’autor, expedicions, viatges per nuvis, viatges d’empresa, viatges fotogràfics, viatges sostenibles… són part de les possibles opcions viatgeres que oferim des de fa més de 20 anys. Ens apassiona viatjar i compartir amb els nostres clients lo viscut, experimentat i sentit.
Cada persona que configura l’equip de Tarannà manté al dia la seva professionalitat i a més , s’uneix a altres valors com són la responsabilitat i l’entusiasme. El viatger d’avui dia és una persona que vol viure a través del viatge experiències gratificants, que el connectin amb la naturalesa, la vida, altres cultures, l’art, el descobriment o el més pur descans… i aquest és el nostre repte, complir-lo i fer-lo realitat.
Premi per la Gala Solidaria, Corresponsables Bones Pràctiques Pimes 2013. Premi Generalitat Guardó Turisme Sostenible 2012, Premi Millor Empresa Col·laboradora amb el CETT 2013, i Premi Turisme Responsable de Catalunya 2013. Aquests reconeixements, ens donen la força per seguir endavant!
“Un banc on compta alguna cosa més que els diners

Triodos Bank és un banc europeu independent fundat al 1980, referent en banca ètica i sostenible.Proposem una renovació social des del sistema financer, fonamentada en dos pilars principals: una política de finançament sostenible dirigida únicament a empreses, projectes i organitzacions que treballen als sectors social, cultural i mediambiental; i una política de transparència respecte a les iniciatives que han rebut un préstec d’aquesta entitat.Triodos Bank ofereix als seus clients la possibilitat que els seus diners treballin en la mateixa direcció que les seves idees. Actes tan quotidians com obrir un compte d’estalvi, domiciliar els rebuts o realitzar les petites compres del dia a dia contribueixen a una societat més equitativa i a la cura del medi ambient.

 

“El cor de GAES”
GAES Solidària va nèixer fa 18 anys com a departament d’acció social de GAES Centres Auditius. Hi col·laborem més de 300 voluntaris treballadors de GAES, participant en projectes a la nostra ciutat o a països com India, Senegal, Etiòpia o Perú.
El TEAMING és una part important de GAES Solidària, unir petites microdonacions per tal de col·laborar en un projecte comú. En l’actualitat, 900 treballadors de GAES donem un euro al mes voluntàriament i GAES com a Empresa dobla la quantitat. Així hem finalitzat 10 projectes.GAES Centres Auditius, amb més de 600 centres a tot ell món, dissenya, produeix, distribueix i comercialitza audiòfons des de fa 65 anys. Més enllà de la seva labor empresarial, el compromís de GAES amb la societat ha impulsat accions per tal de conscienciar a la població sobre els efectes de la pèrdua auditiva i donar a conèixer les solucions que existeixen.

 

“La Cosmètica Natural que va més enllà de la Bellesa”
Alqvimia es presenta des de fa vint-i-cinc anys com a referent de l’ALTA COSMÈTICA NATURAL, innovant en el concepte de la bellesa integral de forma revolucionària, amb productes 100% naturals, que tracten amb total eficàcia COS, MENT i ESPERIT. Barregem tradició i modernitat. El nom d’Alqvimia és una declaració de principis, ja que la perfumeria tradicional és un art molt antic connectat amb l’alquímia des de fa segles. En definitiva, una cosmètica que cuidarà la teva salut.