BarcelonActua ja batega amb força

November 3, 2011 in Experiències exitoses by Laia Serrano

Amb poques setmanes de vida, BarcelonActua ja batega amb força. La solidaritat flueix, les connexions entre la gent augmenten i les oportunitats sorgides dins la comunitat ja s’han començat a concretar.

Primers casos èxit a la xarxa solidària BarcelonactuaDins la causa Electrònica, en Lluis, oferint aquell ordinador que ja no utilitzava, ha fet que el fill de la Begoña en pogués per fi tenir un.

A la causa Roba, la Cristina, que col·labora amb una ONG, va aconseguir mobilitzar  a varis membres de la comunitat, a fi i efecte d’aconseguir abrics per als immigrants als que els dóna classes de castellà. En 3 dies, la Cristina havia posat el post a l’Àgora de BarcelonActua, havia passat a recollir els abrics per tots els punts que li havíem indicat els interessats en donar, i ho havia entregat als seus alumnes.

Dins la causa Treball, el fotògraf Thomas va aconseguir una feina puntual per a la sessió de fotos que havíem de fer per BarcelonActua. Una feina fantàstica per part seva, per cert.

També la Marta, a través de la causa Ensenyament, va obtenir els llibres que li calien  per l’estudi de l’alemany. Els va obtenir de la Laia, que feia temps que els tenia morts de riure a casa dels seus pares.

Hi ha moltes altres històries obertes dins BarcelonActua (des de propostes de negoci amb energies renovables, fins a propostes concretes d’oci, passant per oferiments de robeta per nen etc…) que us convidem a seguir en primera persona, dins la pròpia xarxa. Històries que fan que la comunitat, ara que tot just comença,  bategui amb força. Perquè el batec de BarcelonActua serà el batec de tots.

T’hi uneixes?

Uneix-te