BarcelonActua som tots, ens ajudes?

September 14, 2012 in Comunitat solidària by Laia Serrano

BarcelonActua som totsBenvolguda família de BarcelonActua,

Aviat farem un any des que vàrem iniciar aquest projecte. Plegats hem iniciat un viatge que ja no té marxa enrere. Fa poc us vaig dir que junts, estàvem construint la nostra particular Itaca… Junts estem navegant cap a una Itaca plena de solidaritat, d’humilitat, d’humanitat, de generositat, d’empatia, d’amistat… Una Itaca que ja és de tots nosaltres… siguem grans, joves, d’aquí, d’allà, extravertits o tímids, solter@s, casats o vidus, mares, pares, avis o nets… No importa. El que importa és que estem junts i que en aquest viatge, ningú dels que som aquí quedarà enrere…

Des del primer moment, hem prioritzat el crear una comunitat sòlida, que transmetés credibilitat i confiança, que respirés solidaritat i altruisme i que realment generés oportunitats per a tothom. No ens ha importat el que costés (ni en diners, ni en temps per part dels impulsors), perquè l’objectiu era aquest.

Ara, a punt de complir el primer aniversari, i sabent el meravellós repte que tenim per endavant de millorar la web per a fer-la més útil, més àgil, més propera a tots nosaltres i, sobre tot, més generadora d’oportunitats per a tothom, ens cal la vostra col·laboració!

Per una banda, us demanem que si teniu contacte (ja sigui perquè hi treballeu o perquè hi teniu fàcil accés) amb alguna empresa que tingui una clara vinculació social, ens ho feu saber ja que, com hem compartit amb molts de vosaltres, la nostra via per a la sostenibilitat econòmica en el temps, passa per aconseguir que empreses amb “ànima social” utilitzin la nostra (la vostra) plataforma per a difondre les seves activitats/esdeveniments etc… en Responsabilitat Social (RSC). Pensem que és una fantàstica via per a que tot@s hi sortim guanyant: Les empreses, perquè tenen una via qualitativa per a difondre la seva vinculació social, els membres de la comunitat, perquè trobeu en BarcelonActua una informació rellevant per a vosaltres, i BarcelonActua, perquè obté finançament (per les millores esmentades, per contractar a gent, pel manteniment de la web etc…). Així doncs, si coneixeu alguna empresa amb aquest perfil, us agrairem que ens ho feu saber escrivint-nos a hola@barcelonactua.org.

Per altra banda, i gràcies als suggeriments de molts de vosaltres, que moguts per un afany solidari i més que generós, ens ho heu proposat, a partir d’avui donarem la possibilitat de que, qui ho vulgui i ho cregui oportú, ens pugui fer un donatiu mensual. En cap cas volem que sigui cap gran quantitat (seran 5, 10 o 30€). Sabem que són temps difícils, i que qualsevol petita despesa fixa pot ser una immensitat, però també sabem que hi ha molta gent disposada a ajudar-nos. Perquè creieu en el projecte i perquè esteu palpant els beneficis que BarcelonActua està generant en la gent de la comunitat. Així doncs, qui vulgui col·laborar econòmicament amb la comunitat, podrà fer-ho  a través de l’enllaç donatius.

No volem acabar aquest escrit sense agrair-vos el ser-hi, com ja hem fet en multitud d’ocasions (i com ho farem en multitud més).  Res de tot això seria possible sense la vostra implicació, la vostra generositat, la vostra empatia davant la vulnerabilitat, la vostra sensibilitat, la vostra empenta, la vostra solidaritat…

Gràcies de tot cor

Uneix-te