Si ets empresa i vols col·laborar escriu-nos a hola@barcelonactua.org

L’empresa QUID Cualitativo ens ha fet un estudi qualitatiu que servirà per conèixer què representa pels BACs BarcelonActua. Aquest estudi també ens ha ajudat a valorar la usabilitat i l’estètica de les noves pantalles de navegació de la nova plataforma digital de BAC.
Captura de pantalla 2015-06-12 a la(s) 16.23.52 El grup DAMM, empresa cervesera espanyola amb seu a Barcelona, dóna habitualment aigües per a l’activitat del Raval. Ha participat també lliurant cerveses en activitats puntuals com és l’acte que BarcelonActua va fer per contribuir amb La Marató de TV3
L’empresa EcoEbre ens subministra fruita i verdura ecològica per a les activitats dels ‘Dilluns solidaris a Gràcia’ i ‘Dijous tots a taula’. A més, va fer una gran aportació de fruita i verdura ecològica procedent de la Fira Biocultura.
El forn Turris, conegut per la qualitat del pa que elabora, ens donarà pastes i pa cada dilluns a la tarda per repartir als ‘Dilluns solidaris a Gràcia’.
La Fundació Catalunya-La Pedrera ens ha cedit al barri de Gracia i Sants, dos espais a les seves instal·lacions per poder dur a terme les activitats de ‘Divendres, BACuinetes a Sants’ i els ‘Dilluns solidaris a Gràcia.
Finques Grau ens ha cedit gratuïtament, un local al barri del Raval per dur a terme l’activitat de ‘Dijous tots a taula’.
Gràcies als comerços solidaris del barri de Sants, podem comptar amb molts aliments per fer l’activitat ‘Divendres, BACuinetes a Sants’. La Paradeta BLASCO PEIX ens proporciona peix fresc, LA ROCA Carnisseries, carn de primera qualitat, PESCA SALADA XARCUTERIA, un bacallà boníssim i la Pastisseria Gràcia de Sants, unes magdalenes per llepar-se els dits.
L’agència de comunicació Cocoa Comunicación, ens ha fet aquest mes de Febrer un donatiu de 500€ per ajudar-nos en la posada en marxa de l’activitat “Divendres, BACuinetes a Sants”. La generositat de la BAC Fermina de Antonia (directora de l’agència) sens dubte serà de gran ajuda per l’activitat a través de la qual prepararem menús equilibrats, nutritius i adequats a persones d’edat avançada del barri de Sants.
Bicicletas sin Fronteras ens han donat 25 bicicletes que regalarem en la trobada del “Cagatió solidari” que farem amb el infants dels “Dilluns solidaris de Gràcia” i els dels “Dijous tots a taula al Raval” (activitats setmanals dirigides a famílies en situació de gran vulnerabilitat que venen a buscar lots d’aliments i àpats ja cuinats).
L’empresa de joguines Joguines Monforte ens ha fet arribar una caixa amb 10 joguines que regalarem en la trobada del “Cagatió solidari” que farem amb el infants dels “Dilluns solidaris de Gràcia” i els dels “Dijous tots a taula al Raval” (activitats setmanals dirigides a famílies en situació de gran vulnerabilitat que venen a buscar lots d’aliments i àpats ja cuinats).
Veritas col·labora amb els “Dilluns solidaris a Gràcia”, activitat a través de la qual lliurem lots tant de productes no peribles com frescos a 40 famílies en situació de gran vulnerabilitat tant del barri de Gràcia com de la nostra comunitat BAC.
L’empresa de joguines Diset ens ha fet arribar dues caixes plenes de joguines que regalarem en la trobada del “Cagatió solidari” que farem amb el infants dels “Dilluns solidaris de Gràcia” i els dels “Dijous tots a taula al Raval” (activitats setmanals dirigides a famílies en situació de gran vulnerabilitat que venen a buscar lots d’aliments i àpats ja cuinats).
Tallers nutricionals per alumnes del IES Besòs. Gràcies a una beca de Henkel, des del passat mes d’octubre, i fins Maig de 2014, durem a terme uns tallers nutricionals per alumnes del IES Besòs. Uns tallers a través dels qual, de la mà de l’empresa experta en nutrició Nútrim, ensenyarem als alumnes (i les mares/pares que s’hi vulguin afegir) d’una manera entretinguda i alhora rigorosa, uns hàbits alimentaris saludables, podent-se emportar a casa els àpats cuinats durant el taller.
Captura de pantalla 2015-06-12 a la(s) 16.45.27 Casa Viva , empresa dedicada als productes de la llar i la decoració, ha donat mobiliari pels locals de Gràcia i el Raval
Captura de pantalla 2015-06-12 a la(s) 16.51.48  Eurofins, grup internacional de laboratoris, fa periòdicament donacions de material higiènic pel Raval
Captura de pantalla 2015-06-12 a la(s) 16.35.02 Frigicoll, empresa que es dedica al subministrament de maquinària per a la climatització i refrigeració, entre d’altres, ha fet una donació d’una nevera pel nou local de Gràcia.