Descansa en pau, Mar

July 3, 2014 in Solidaritat by Laia Serrano

mar-badc“La filosofia BAC és una filosofia diferent. Aquesta és la part que no es veu, la que no es toca, la que simplement se sent. Envolta a les persones creant l’atmosfera necessària perquè tots i cadascun de nosaltres deixem fluir el millor de nosaltres mateixos. BAC trenca esquemes. Els voluntaris no fem un voluntariat i els usuaris col·laboren amb l’organització. Cada persona ofereix d’allò que més té: empenta, alegria, recolzament a les persones que ho necessiten, coneixements, temps, capacitats organitzatives… I tots trobem el nostre lloc a la comunitat, aquesta és la màgia de BAC. Jo l’he trobat, la visc, la gaudeixo i la recullo cada ‘Dijous a Taula al Raval’. La meva millor medecina.”

Aquest és l’escrit que la nostra estimada Mar va voler compartir amb la resta de BACs fa pocs mesos i el vam penjar al nostre blog. I penso que, pels que la coneixíem, i sabent què hi ha darrera de cada paraula, il·lustra molt bé com era ella.

I és que la Mar, des que va entrar a BAC fa pràcticament dos anys, ens va anar robant  el cor  a tots amb la seva generositat, sensibilitat i humilitat…., amb la seva constant preocupació, per què a BAC tothom hi trobés el que buscava, amb la seva empenta per idear propostes que fessin créixer BAC, per a arribar a molta més gent i fer que l’esperit BAC arribés a tots i a cadascun dels racons de la nostra ciutat. Amb la  delicadesa, l’optimisme, l’empatia i l’alegria amb que solia respondre a algú que compartia alguna angoixa o preocupació a l’àgora. Amb la seva permanent predisposició a ajudar qui ho necessités…

Et trobarem a faltar, Mar.

Però, com tants cops s’ha escrit aquests dies a l’àgora , la teva presència serà sempre entre nosaltres.  Perquè representaves l’essència i els valors de BAC a la perfecció. Perquè t’estimem.

Descansa en pau Mar. Els BACs no t’oblidem.

banner-blog