Els colors de les emocions

December 21, 2011 in Comunitat solidària by sebastiaserrano

Els colors de les emocions. Imatge de l'article de Sebastià Serrano per al blog de Barcelonactua

Deu desitjos per als amics i amigues de BarcelonActua, i també per a la gent del seu entorn proper, de cara al 2012:

1- Voldria que tots i totes, i cada dia, poguéssiu tenir unes estonetes de festa per a cadascun dels vostres sentits.

2- Vull que la vostra memòria emocional repassi tres olors que us han colpit molt durant la vida i, després, em faria goig que creméssiu una mica d’encens, que tanqueu els ulls i les oïdes i gaudiu, en el silenci, de la serenor i la tranquil·litat que us envairà.

3- Desitjo de tot cor que tots i totes pugueu sentir cada dia una veu amable que us faci arribar força guspires de competència, de seguretat, de tendresa i d’afecte.

4- M’agradarà que trobeu la música que endolceixi el vostre estat d’ànim, us apaivagui la por i, si pot ser, fins i tot, que amoroseixi el dolor.

5- Em farà tot el goig del món de saber que totes les vostres criatures tenen una dolça cançó de bressol per iniciar el preciós viatge del dormir.

6- Vull que cada dia pugueu sentir el plaer de tota la fascinant varietat dels gustos, dolç i salat, i, fins i tot, de l’àcid i l’amargant, vosaltres i tothom, i així fer fora la fam de casa nostra i del món sencer.

7- Vull que tothom rebi cada dia el meravellós correu de les carícies, els detallets tàctils de les abraçades i el més antic dels plaers, el del contacte de pells.

8- Vull que penseu -i reflexioneu- en com un toquet d’afecte, un regalet tàctil o una mirada de proximitat emocional poden ser una delicada alternativa al silenci.

9- Vull per a vosaltres que, ben sovint, trobeu una cara amable, amb uns ulls que escolten amb afecte i un somriure empàtic que tingui el gust més dolç. Una cara i una veu que siguin tot un massatge d’afecte per al vostre cervell.

10) Desitjo de tot cor que pugueu contemplar, amb tots els sentits, el catàleg de les emocions més positives i que se us permeti de veure i acaronar la molècula de l’amor. La fascinant molècula de l’afecte, l’amistat i la solidaritat. La molècula del nostre organisme.

Uneix-te