Dijous vinent estem de celebració BAC, ens hi acompanyes?

October 24, 2013 in Solidaritat by Laia Serrano

Nou local dels Dijous tots a taula al Raval (carrer Om)Als BACs ens agrada celebrar les bones notícies, i no cal dir que el fet l’Antoni Cornellana (oncle de la Teresa Pintó i representant de Finques Grau) ens hagi  cedit un local al Raval, n’és una de ben grossa.

Per tant, volem fer una inauguració del nou local a l’alçada d’un gest altruista d’aquesta magnitud. I per això volem fer una celebració d’aquelles que ens agraden, en la que tots hi participem d’alguna manera. I com no, la farem el dia que ens trobem amb els nostres amics del Raval, ja que l’activitat principal que es farà al c/Om 12 (ubicació del nou local!)  serà la dels “Dijous tots a taula al Raval”.

Així doncs, aprofitarem per fer un sopar/pica-pica tots plegats. I serà ben especial! Ja que comptarem amb especialitats dels BAComerços solidaris de Fem Barri (dels actuals, i d’algun de nou que ens portarà ni més ni menys que una paella!). El Districte Born ens portarà tapes d’aquelles per llepar-s’hi els dits. El Fantástico, situat en ple Eixample i que també hi vol participar, aviat ens dirà amb què ens deleitarà. També tindrem carn farcida (tallada en rodanxetes fàcilment comestibles) de la paradeta de la Montes del Mercat de l’Estrella. La clàssica pasta del Celentano. Fruita de varies paradetes del Mercat de Vall Hebron. Productes làctics de Cal Miquel de Gràcia i, per acabar d’una forma ben dolça, pastís del Pudding!

I més cosetes per fer la trobada ben especial!

Tindrem en exclusiva la primera actuació “oficial” del Gospel BACtua! Tot un privilegi que els agraïm de tot cor.La Carme Loza ens ajudarà amb la customització del local, fent-lo que respiri BAC! La Mercè Hernández, amb la resta dels integrants del BACtalleret de manualitats, estan preparant una cinta per, de forma simbòlica, fer la inauguració del local com cal!

A més, comptarem amb la presència del nostre fotògraf oficial, en Víctor Puig, que ha tingut la brillant idea de fer un calendari BAC pel 2014, amb fotos junts amb els nostres amics del Raval.  I quina millor ocasió que fer-les aquest dia?

En fi, són moltes les raons per no perdre’s aquesta celebració! I una de ben important, tenir l’oportunitat d’agrair-li en persona a  l’Antoni Cornellana aquest immens gest que ha tingut envers la nostra comunitat.

Us hi esperem família, perquè sense vosaltres, la celebració no seria el mateix!