Els joves okupen BAC!

March 27, 2014 in Comunitat solidària by Laia Serrano

BACjoves

Sovint es diu que els joves d’avui dia són uns malcriats, que només pensen en l’alcohol, que han perdut la motivació per estudiar, treballar o per esforçar-se en general…

A BAC, però, estem fermament convençuts que la nostra ciutat està plena de joves amb ideals, amb il·lusió, amb idees, amb ganes d’implicar-se en la realitat social que els envolta, amb energia i força per liderar projectes transformadors que ajudin a construir un món més just, equitatiu, sensible i, en definitiva, feliç.

Per això, i des d’avui, els BACjoves tindreu un espai per canalitzar la vostra empenta i il·lusió en propostes concretes. En iniciatives creatives que aportin solucions a problemàtiques actuals. Perquè teniu força, perquè teniu imaginació, perquè us importa el que passa al vostre voltant i perquè sou conscients que heu de ser vosaltres els vertaders generadors de canvi de la nostra societat.

Com començar a actuar? Entra a www.barcelonactua.org , cerca el grup “BACjoves” i comença a seguir-lo. Darrere d’aquest perfil hi ha, com a impulsors, l’Anna Pasqual, l’Abel Jiménez i el Walter Ponce. Els tres ja han començar a idear iniciatives per mobilitzar la joventut de BAC.

La primera que ben aviat compartiran a l’àgora serà un BACrecapte per al rebost de Gràcia que, recordem, ens permet repartir lots a una quarantena de famílies en situació de gran vulnerabilitat.

El BACrecapte serà un magnífic pretext per fer aflorar els joves compromesos de BAC, posar-vos cara presencialment entre vosaltres i començar a caminar junts ideant, proposant, impulsant, desenvolupant iniciatives que ajudin a construir una ciutat més feliç.

Així doncs, si tens menys de 30 anys i creus que tens molt a dir i a fer per què les coses canviïn, ara tindràs l’oportunitat de fer-ho a BAC.

La resta de BACs, si teniu fills, familiars i amics majors de 18 anys, ara és el moment per a que s’uneixin a la família BAC!