Al setembre, il·lusió, força i empenta!

September 8, 2014 in Solidaritat by Laia Serrano

esfuerzo-bacAquest setembre se’ns presenta ben carregat de novetats!

La setmana del 15 donarem la benvinguda a la nova web de BarcelonActua. Molt més solidària, atractiva, àgil i generadora d’oportunitats per a tothom.

El dimecres 17 donarem el tret de sortida a una nova activitat solidària amb periodicitat setmanal, els “Menuts dimecres a Vallcarca”. A través d’ella arribarem a infants en situació de vulnerabilitat del barri de Vallcarca. Després de mesos preparant l’activitat, amb la col·laboració de molts BACs amb sensibilitat pel món de la infància i l’educació, ara ja ho tenim tot a punt!

El cap de setmana del 20, dins el marc de les Festes de la Mercè 2014, BarcelonActua serà present en la Mostra d’Associacions de Plaça de Catalunya amb un stand. Des d’allà, i amb l’ajuda de tots els BACs que ens vulgueu acompanyar, aprofitarem per engrescar a més i més persones a que se sumin a la nostra aventura solidària i també per seguir enfortint els lligams amb altres entitats socials de la nostra ciutat.

El setembre, però, també es presenta amb molts BACreptes!

Aconseguir un nou local a Gràcia, a través del qual poder seguir repartint cada dilluns lots d’aliments a quasi una quarantena de famílies del barri que tenen dificultats per cobrir una necessitat tan bàsica com és la d’alimentar-se.

Engrescar a més empreses i comerços a sumar-se a la nostra causa solidària (en breu confiem donar bones notícies al respecte!)

Començar a posar un peuet a un altre barri de la ciutat amb una nova activitat solidària.

I és que ja sabeu que a BAC no tenim aturador!

Si ara feia dies que no et connectaves, ja veus que avui tens moltes raons per fer-ho!

banner-blog