Ens mobilitzem per un Nadal ben solidari!

December 17, 2015 in Solidaritat by Laia Serrano

Som a les portes de Nadal i un cop més, a BAC el volem celebrar de forma ben especial, fent que tots, cadascú a la seva manera, posi el seu granet de sorra per a que les persones més vulnerables del nostre entorn més proper, el puguin celebrar com cal.
Els nostres avis de Sants, els menuts de Gràcia i Vallcarca, els nostres convidats del Raval… amb tots ells farem activitats que demostraran un cop més l’esperit solidari de la nostra gran família.
I per això hem preparat un seguit d’activitats nadalenques que ja han començat a mobilitzar a estudiants de l’IES Montserrat i l’IES Besòs, comerços com el Co-Aliment del carrer Bonavista, el forn Baltà de Sants, l’Associació de comerciants de Gràcia, empreses com GAES, Eurofins i Ferrer Internacional, Unipresalud….. i com no, a BACs que ja han començat a donar resposta a les peticions de regals pels diferents tió que farem cagar.
Però encara ens cal la teva ajuda! Entra a l’apartat d’activitats i mira com et pots involucrar per a fer que aquest Nadal sigui ben especial pels que més estan patint.
T’hi esperem!

entra-barcelonactua