Experiència Activitat del BACtalleret manualitats

Experiència Activitat del BACtalleret manualitats

Estimats companys/es, el passat dimarts dia 8 de juliol vam dur a terme el  BACtalleret de manualitats al local del Raval, que va consistir a reciclar texans vells i a fer-ne bossetes de mà. Hi vam assistir nou  persones, més la companya BAC que va organitzar l’activitat. Vam comptar amb la presència i el mestratge de la Mercè Mas, ànima mater del projecte Va de Texans,  i també amb la seva filla Paula.

Quina tarda més agradable. Fins i tot, per a les que com jo hem estat negades per a les manualitats incloent-hi la costura. Es va fer curt i tot.  Cal dir també que tot i que en el post de l’activitat indicava que calia portar material, al local n’hi havia un munt de costura i de reciclable que es va utilitzar per a la decoració de les bossetes. Totes elles eren de diferents estils, però a quina més bonica.

Entre nosaltres, com en tot, hi havia algunes alumnes avantatjades. Per exemple, l’Esperanza, que podria esdevenir una mestra d’aquest tipus d’activitats. Hi ha persones molt polivalents entre elles la Mercè Hernández i la Mati, que podien perfectament portar una conversa, cosir, atendre les explicacions de la mestra i, a més a més, i de tant en tant, fer alguna ullada al mòbil, si calia…. Quina meravella de dones! D’altres amb prou feines responíem alguna pregunta i sense alçar el cap de la feina. Alguna altra BACcompanya va aprofitar també per fer una petita migdiada. Ja ho veieu, cadascú a la seva, però totes al voltant d’una taula i amb molt bona sintonia i humor.

A destacar la capacitat empàtica de la Mercè Mas i la seva filla, tot i no conèixer massa BAC. Jo per moments vaig creure que també eren de BAC per com es desenvolupava la relació i la interacció amb la resta de companyes.

Cal felicitar l’organització de l’activitat, perquè va començar amb la puntualitat requerida i va finalitzar amb la mateixa rigorositat, encara que amb un pèl més de generositat per part de la Mercè.

Mentres dúiem a terme l’activitat, entre xerrameca i somriures, vam fer repàs de personatges folklòrics del barri, vam tenir records d’infància sorgits d’enfilar fil i l’agulla i vam posar un altre tipus de fil i agulla a altres activitats BAC. Ja veieu quina multiplicitat d’oportunitats donen de sí un fill i una agulla.

Una tarda súper agradable i afable que va ajudar a millorar l’autoestima de les persones, tant de la que va ensenyar com de les que vam aprendre, tot fent quelcom quotidià…

Gràcies per brindar-nos l’oportunitat de compartir.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *