Experiència Adrià Cabrera Gombau

“En aquests moments de crisi tan durs he descobert la gran humanitat que tots portem a dins”

“Estimada família i amics: En aquests moments de crisi tan durs, on hi ha tantes persones, famílies que ho estan passant tan malament, he descobert les gran humanitat que tots portem dins i que es pot definir en una sola paraula SOLIDARITAT.

Em podríeu preguntar: “En què et bases per fer aquesta afirmació?”

Molt senzill, fa aproximadament un any i gràcies a un programa de televisió, vaig descobrir a la meva ciutat-Barcelona-una plataforma a Internet, gratuïta, on les persones de forma altruista i voluntària ofereixen els seus excedents o, al contrari, demanen les seves necessitats .. . o simplement expliquen les seves experiències, els seus sentiments, o, perquè no, ens fan partícips de la seva música favorita.

Des que em vaig integrar, s’han anat desenvolupant diferents projectes, entre els que m’agradaria destacar: “DIJOUS TOTS A TAULA”. Els dijous a la tarda-nit, un menjador social situat en un dels barris més degradats de Barcelona, amb un gran índex d’atur i amb una gran barreja de cultures … TANCA! … i un dels nostres membres va pensar … per què no el podem  suplir nosaltres? Anem per feina … Així, des del mes de setembre del passat any, cada dijous repartim entre 80 i 100 racions de menjar a persones que ho necessiten. Com obtenim el menjar? … Cuinant-la nosaltres mateixos i també gràcies a la col·laboració de restaurants, parades de mercats, establiments de menjars preparats i forns …

Gràcies a l’èxit d’aquest primer projecte, recentment hem iniciat el segon repartiment de menjar en un altre barri de Barcelona: Gràcia.

Però, sabeu una cosa, també ens divertim i organitzem activitats obertes a tothom, com he dit abans SOM UNA GRAN FAMÍLIA. LI DEC MOLT I ESTIC ORGULLÓS DE FORMAR-HI PART”.