Experiència Agustí Clot

“El carinyo de la gent està possibilitant el meu canvi personal”

“És maco tot això… oi?? Jo que estic aquí des de fa un any…últimament m’adono que aquí hi ha molta gent, a BAC, amb una gran sensibilitat i quedo meravellat. Com jo no puc aportar més cosa per ara… doncs vaig afegint comentaris de cosetes i el que no paro de fer ara més que mai…és felicitar la gent que ha fet coses que m’han deixat sorprès, per lo generosos que han estat…i com tant m’ha agradat me’n torno a anar de BAC avui mateix… No, nooo!!,  jeje…Ho deia per rebre les grans rebudes de carinyo que donen aquesta people quan tornes, fins i tot, avui encara me´n donaven, increïble, pels dies que ja han passat. És molt emocionant estar en aquesta gran família. Jo perquè encara m’he d’acostumar a superar la dificultat del contacte amb la gent (ho superaré), però és per dir: ”Aquí era on tota la vida hagués volgut estar”. Aquesta gent de BAC  m’estan fent descobrir qui sóc jo, amb el seu carinyo…em veig molt millor, no em reconec…i tinc una altra alegria que no tenia a pesar dels mals, i hi té molt a veure això. El carinyo de la gent està possibilitant el meu canvi personal. Jo no havia connectat mai amb cap grup de gent des que tinc ús de raó. MOLTES GRÀCIES i salutacions a tots.”