Experiència Aurora Serrano

Vaig sol·licitar feina i ja estic treballant! Som tots una gran família!

La meva història a BAC, la veritat, és fantàstica! Vaig entrar en aquesta pàgina per una amiga i no sabia ni com funcionava. Un cop vaig ser a dins no només m’ho van explicar, sinó que, a més, em van donar una calorosa benvinguda!! Vaig sol·licitar feina ajudant a fer  tasques domèstiques i ja estic treballant amb unes BACamigues!! Així que la meva experiència en particular és meravellosa! També em van ajudar a trobar persones que necessitaven coses que jo regalava del meu fill i que ja no necessitava. I ho van venir a recollir a la porta de casa. La veritat és que som tots UNA GRAN FAMÍLIA! Una BACabraçada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *