Experiència Beatriu Costillas

“No tinc paraules per poder expressar l’agraïment que sento”

“Bona nit a tota la plataforma de Barcelonactua. Us conec més virtualment perquè només he pogut assistir a una activitat proposada, però el que sí que puc dir i afirmar és que, malgrat que no us conec tant com veig amb els comentaris de després de la reunió a la platja, formeu part del meu micro-cosmos. Em sento virtualment acompanyada, recolzada quan ho he passat malament lesionant-me, o intentant aportar el meu granet de sorra amb el local per el grup de Gospel….les vostres respostes, la vostra solidaritat….en fí, no tinc paraules per poder expressar l’agraïment que sento. Ara vull compartir la meva felicitat perquè gràcies a BAC, i en concret a tú, Laia Serrano (per la iniciativa de crear Barcelonactua), he trobat feina. Sí, he començat a treballar en una de les ofertes que es van penjar un dia a la plataforma. Aquesta ha estat una oportunitat molt bona ja que potser una oferta de l’empresa on estic treballant no m’hagués arribat mai. És per això que us animo a tots i totes les persones que estan a l’atur i sense feina. No defalliu, llegiu bé totes les ofertes que es pengen a BAC. Estic molt segura que la força que tenim de solidaritat i de voler ajudar a tota aquesta gran familia és imparable i sempre repercutirà en bé. M’emociono de poder haver tingut aquesta sort. Gràcies, gràcies, gràcies….. Però aqui no s’acaba tot, ja que m’agradarà ser una mica més activa i poder ajudar en la mesura que pugui (malgrat que la salut últimament m’està jugant alguna passada). Simplement ho volia compartir amb vosaltres. Una abraçada molt gran de llum i que descanseu bé. Bona nit!”