Experiència Clara R. M.

“He conegut persones sensibles, bones i atentes i persones dignes d’admiració”

“Només fa quatre mesos que vaig  conèixer BarcelonActua i ja ha canviat un munt d’aspectes de la meva vida i de les persones que em rodegen en el meu dia a dia.En la feina, hem pogut desenvolupar un projecte de voluntariat xulíssim apropant realitats diferents i contribuint a la coneixença entre persones de fora de la residència (gairebé tots de bcnactua) i usuaris d’aquesta, ajudant a un canvi en el seu estat d’ànim en molts casos. A més de la col·laboració amb altres professionals en l’organització de vàries activitats innovadores i la coneixença de persones que són vertdaders exemples a seguir en l’àmbit professional.  He pogut donar cadires de rodes a persones que ho necessitaven.
BarcelonaActua m’ha donat l’oportunitat de conèixer gent, d’obrir-me, d’apropar-me més a la vida de Barcelona, coneixent persones diferents,  iniciatives, espais i maneres de pensar diverses. He intercanviat llibres i compartit la meva passió per la cultura i per conèixer coses i aprendre de manera costant, vivint experiències noves.  He conegut persones sensibles, bones i atentes i persones dignes d’admiració. I a vegades penso, i si desaparegués, què passaria ara? No tornaria enrere per res del món! Hi ha un abans i un després de BarcelonActua a la meva vida!”