Experiència Francesc Agell

“Per mi els moments més entranyables de tots són els que passem amb la gent dels dijous al Raval”

“Ara deu fer un any i mig que vaig veure una entrevista a la Laia al programa de TV3 Divendres i, empès per la seva il·lusió i les ganes de fer una ciutat més solidària que em va transmetre, vaig decidir apuntar-me a BarcelonActua.

Tot just s’estaven començant a preparar les primeres activitats, com els “Dijous, tots a taula” del Raval. Amb el temps n’han vingut moltes més, com els intercanvis de llibres, els Breakfasts in English, les trobades de BACemprenedors, passejades per la ciutat,… He pogut participar en unes quantes i sempre són garantia de passar estones agradables en bona companyia. De fet, em sembla mentida que a molta gent de BAC només faci any o any i mig que ens vam conèixer… la sensació és que portem molt més temps fent camí junts!

Per mi els moments més entranyables de tots són els que passem amb la gent dels dijous al Raval. Encara que només sigui una estoneta, fer costat -i no només amb menjar, si no amb la relació que hi anem establint- a gent que ho passa ben malament, no té preu.

Potser BAC no arreglarà el món (ja ens agradaria…), però sens dubte el fa un lloc molt més agradable per la gent que d’una manera o altra ens hi relacionem.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *