Experiència Gemma Mauri

“Gràcies a BarcelonaActua he conegut una persona amb la que en aquests moments estic col·laborant per dur a terme un projecte interessant”

“Vaig conèixer BarcelonaActua a través d’un article a El Periodico. Seria pels voltants de Nadal, perquè en aquella època demanàveu material per fer regals a l’organització La Gavina del Raval. Aquesta va ser la meva primera col·laboració. Em van quedar unes caixes plenes de caixetes de rotuladors d’un antic negoci i els volia donar un bon destí. Posteriorment, una altra caixa ha anat al projecte MamaJane que recolza la Rosa Muñoz. L’última caixa anirà cap al Congo o cap als nens d’una escola de Barna. La Raquel ho decidirà! La veritat és que he fet algunes cosetes gràcies a la Xarxa. Crec que va ser també als voltants de Nadal quan vaig veure que Barcelona Actua organitzava una visita guiada per El Raval. M’hi vaig apuntar i allà vaig conèixer la Laia, la Cristina, l’Agustí… he participat a altres activitats, com la conferència del Dia de la Dona, la visita guiada a l’exposició de Ferràn Adrià. També vaig anar a una sessió de Tarot evolutiu (encara que aquí no em vaig enterar massa de què anava…), a la festa de la Lluna i, fins i tot, un dia vàrem anar amb un grup a un Pub Anglès! Participo sempre que puc a l’English Breakfast i a l’intercanvi de llibres. Ah, i m’han fet una sessió de Shiatzu!

Un dia vaig veure la Judith que demanava material per fer-los un estudi als seus nanos. Jo tenia dues lampadetes de taula de quan els meus nanos eren a l’escola. Eren molt mones i estaven noves, em sap greu llençar aquest tipus de coses, i a la Judit li van agradar i li van anar molt bé!

També vaig veure un noi que preguntava on comprar una Gralla. Li ho vaig consultar a la meva filla, que havia estat en una colla de castellers. Com ella tenia una gralla quasi nova que ja no utilitzava, li va revendre. Tots dos ben contents, menys els veïns d’aquest noi, als quals se’ls ha acabat la tranquil·litat (que m’ho diguin a mi!)

He respost a una crida de roba d’estiu i mòbils antics que una parella portava cap a Nigèria (he fet una mica més de lloc a casa), he regalat un curs de català en CD’s, pots de vidre per tal que el Manel pugui envasar el seu sofregit de tomàquet… Ah, i la meva mare ha buidat un parell de vegades el congelador de les pastes que li resten al bar, i l’Oscar les ha portat a persones sense sostre.

Gràcies a BarcelonaActua he conegut una persona amb la que en aquests moments estic col·laborant per dur a terme un projecte interessant.

BarcelonaActua m’ha donat la possibilitat de conèixer tota una sèrie de persones molt interessants amb les quals compartir activitats i algunes de les quals amb el temps probablement es convertiran en amics de veritat. M’ofereix participar en activitats culturals que m’interessen, i col·laborar amb petits actes. No sóc religiosa però sempre he sigut defensora del “obras son valores y no buenas razones”. Quan era petita llegia els Cavall Fort, on havia un grup d’escoltes que valoraban molt això de la B.O. (bona obra). Al llarg de la meva vida he tingut la sort que se m’hagi donat un cop de mà en situacions en què ho estava passant malament. No veig una forma millor de agrair-ho que intentar fer jo el mateix. Moltes gràcies per tot!”