Experiència Josep Masvidal Tenas (Arty)

“M’heu ensenyat el goig d’ajudar algú sense esperar res a canvi i que, per més fotut que estiguis, mai estaràs sol”

Vinc de un món força desestructurat. He viscut al carrer i he fet moltes coses que fregaven la il·legalitat, amb les drogues i amb enganys, etc.

Desprès de moltes entrebancs…la meva parella i jo vam decidir cambiar el rumb de las nostres vides. Haig de reconèixer i reconec que sense ella m’hagués estat molt més complicat. Per això, Montse t’estic molt agraït.

Desprès d’algunas coses que ara mateix no en ve de gust explicar, situacions complicades en la meva vida, vaig tornar a Barcelona el dia 1 de Novembre del 2012.

Com a nouvingut “de nou” vaig decidir que ,després de cinc anys siguent un ciutadà “normal” més d’aquest món, el meu retorn a al capital no era ni l’ocasió ni l’excusa per tirar-ho tot per la borda. I vaig decidir que continuaria portant una vida el més normalitzada que pogués. Això suposava haver de buscar-me la vida fora dels cercles on m’havia mogut en el passat i on m’era més senzill desenvolupar-me que pas no continuar amb la manera de pensar que durant aquests últims cinc anys havia après a inculcar al meu cervell per poder portar una vida amb els menys problemes possibles.

Porto un any de la meva nova etapa i he de reconèixer que sense Barcelonactua m’hagués sigut molt més difícil dur la vida d’un ciutadà normal, ja que m’hagués sigut molt mes fàcil tornar-me a envoltar de la gent que coneixia d’abans, amb la qual en movia com peix a l’aigua. Això, però,m’hauria dut molts problemes a la meva vida. Gràcies a Barcelonactua vaig conèixer un munt de gent nova, disposada a ajudar els altres, sense preguntar d’on venies i quina vida havies tingut abans.

Gràcies a Barcelonactua,el moments de feblesa que hi han estat i que encara afloren de tant en tant, han estat més fàcils de superar. Ara que no tinc el suport de la meva ex parella, puc donar gràcies per haver conegut tantes persones meravelloses que estan en aquesta comunitat, que, per si no ho sabeu, no és virtual, .és de carn i ossos. Una comunitat on la gent et pregunta com et trobes, si et falta alguna cosa. O et proposen, vine a casa aquest cap de setmana. Són persones que són capaces de trencar-te els esquemes, però de bon rollo, oferint el poc o molt que tenen i valorant-te pel que ets i no per el que fas.

Puc donar gràcies que duran aquest any i poc que fa que estic en aquesta comunitat, m’heu ensenyat el goig que pots obtenir quan pots ajudar algú sense esperar res a canvi, que quan fa falta que t’ajudin sempre hi haurà algú desinteresat a donar-te un cop de mà i que, per més fotut que estiguis, mai estaràs sol.

Per això i per moltes coses més que ara mateix no sé expressar en paraules,…..

Moltes gràcies als 9.000 membres de Barcelonactua.

3 thoughts on “Experiència Josep Masvidal Tenas (Arty)

  1. PEPITO says:

    només sé que tinc un amic, aquest amic es diu arty, i estic encantat de ser el seu amic

  2. Glò Vergés says:

    Arty, m’encanta aquesta frase : “disposada a ajudar els altres, sense preguntar d’on venies i quina vida havies tingut abans.”.
    Penso que recull a la perfecció una de les moltes actituds BAC.
    Gràcies!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *