Experiència Laura Lorente

“A través de la xarxa he trobat feina: cuidar gent gran”

“Hola, fa just un mes que vaig conèixer Barcelonactua a través d’una bibliotecària de Cerdanyola. Després d’haver estat un any sense feina (treballadora social i animadora de gent gran) a Girona, he hagut de tornar a Cerdanyola en “reunificació familiar”. A aquesta bibliotecària li vaig comentar que estava cercant feina i em va parlar de Barcelonactua. Al principi, us dic, vaig tenir un poc de por, perquè vaig pensar que només era per els barcelonins. La veritat, em va agradar molt el que hi vaig veure: una xarxa de gent, que s’ajudava entre elles i a Barcelona!. He recuperat l’estimació per Barcelona (una xarxa solidària entre la gent) fora de polítics… Aquest és el principi de la interdependència, ja sigui a una ciutat o a la naturalesa. I en aquests moments és quan es necessita més! I a través de la xarxa he trobat feina: cuidar gent gran, cosa que m’agrada molt fer!  Així, doncs, una vegada més, dono les gràcies a la xarxa solidària BarcelonActua.”