Experiència Manuela Estevez

“M’emociona profundament veure la participació, l’altruisme, la companyonia i, sobretot, l’amor que uneix a aquesta gran família”

“Fa uns quatre mesos  vaig conèixer BarcelonaActua per l’entrevista que li van fer a la Laia a TV3. Obro la pàgina cada dia i m’emociona profundament veure la participació, l’altruisme, la companyonia i, sobretot, l’amor que uneix a aquesta gran família. Encara no he tingut l’oportunitat de conèixer ningú personalment, però sí que us segueixo a tots virtualment. Em vaig apuntar al “Dijous, tots a taula” però el grup ja estava tancat. Espero col·laborar en una altra ocasió ja que conec perfectament les necessitats del Raval, perquè treballo als matins al Centre d’Atenció Primària. El fet de no participar més activament en les moltes activitats que proposeu, és per manca de temps. Treballo, com he dit, els matins a l’ambulatori i a la tarda tinc oberta consulta com a terapeuta en diverses especialitats. A més a més procuro dedicar unes horetes als nets. El proper mes de febrer em jubilo de la feina de l’ambulatori i m’agradaria molt dedicar part del temps lliure a col·laborar voluntàriament en algun projecte solidari dels que proposa BarcelonaActua. M’agradaria molt col·laborar o endegar algun projecte conjunt amb membres de BCNA aportant la meva experiència com a  terapeuta en temes de formar grups per: meditar, relaxació, xerrades, tallers vinculats amb el creixement personal, difondre la meravellosa tècnica sanadora de l’Ho’Oponopono. Gràcies, Laia, per tirar endavant aquest projecte. Gràcies a tota la família de BCNA per ser-hi presents i per tot l’amor que aporteu. Gràcies, gràcies, us estimo. ”