Experiència Marta Tarragona

La vida ha de premiar les persones bones i entre tots a BAC formem una gran família solidària i això dóna fruits reals

Gràcies a Barcelonactua el meu amic Joseph ha trobat una feina, i ja va començar aquest passat cap de setmana. De moment serà només de cap de setmana, però potser més endavant ampliï horaris. L’Assumpta Vidal em va escriure per dir que una amiga seva necessitava algú per cuidar el seu marit. La setmana passada es van conèixer i sembla que tots dos n’estan molt contents. Com a anècdota, us diré que per aquelles casualitats de la vida el primer dia de feina era l’aniversari del Joseph, i quan el vaig felicitar em va dir “¡Qué casualidad tan bonita, verdad!”. I per acabar d’arrodonir-ho, li van regalar una colònia per l’aniversari! Estava molt content, i jo també n’estic de retruc perquè la vida ha de premiar les persones bones i entre tots a BAC formem una gran família solidària i això dóna fruits reals!! GRÀCIES I ÀNIMS A TOTS PER SEGUIR ENDAVANT!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *