Experiència Rafaela Martín

“Vaig tornar a casa i el meu agraïment era tan gran que anava pel carrer somrient. Era incapaç de sentir res negatiu, era plena d’amor, em sentia feliç”

“Curiosament tot va començar un dia de gener d’aquest any 2013, les coses de ser a l’atur i mirant la tele en aquell moment, més concretament el programa Para todos la 2. Va ser llavors que vaig veure aquella noia, la Laia Serrano, que parlava de BarcelonaActua i em captivà. De seguida em vaig connectar, vaig cercar la web i m’hi vaig registrar. No m’ho vaig pensar i això que no sabia com funcionava la pàgina!

Vaig tafanejar la web, vaig veure l’activitat del “Dijous, tots a taula” i cap allà que vaig anar! Em vaig inscriure un dimarts i al dijous següent ja era al Raval quan, a més, aquest dia era el primer en què es feia l’activitat a l’AAVV del Raval. El meu primer contacte amb la gent va ser meravellós, tant amb els convidats com amb la gent de la mateixa BAC. Vaig tornar a casa i el meu agraïment era tan gran que anava pel carrer somrient. Era incapaç de sentir res negatiu, era plena d’amor, em sentia feliç.

I, és clar, això és addictiu. Vaig sol·licitar feina a partir d’un anunci, vaig publicar el meu perfil i hi entrava constantment. Hi va haver gent que em va escriure i jo els contestava, i ara apareixia un comentari, ara una broma, els comentaris, el recolzament, els ànims, les respostes tan immediates…

Si necessites alguna cosa… reps una pluja de respostes ràpidament. Si un altre BAC necessita res, t’agradaria tenir-lo per oferir-l’hi. És un intercanvi àgil, immediat, efectiu, solidari i, sobretot, ple de carinyo.”