Experiència Rosa Gasull

Havia vist Caetano Veloso al cartell del Primavera Sound i, com a brasilera de naixement (catalana de cor), em feia molta il·lusió anar-hi. Vaig veure el preu de l’entrada que multiplicat per dos (marit i jo) picava molt i vaig desistir-hi. Llavors, vaig veure que en Joan Pedret estava disposat a regalar les entrades que tenia (a ell li agrada més aviat el heavy que la Bossa Nova) a canvi d’una aportació a BAC i no m’ho vaig pensar dos cops: vaig escriure un missatge explicant-li la il·lusió que em feia anar-hi, el seu cor heavy es va estovar. Al final, vaig poder gaudir d’una tarda increïble recordant la meva infància i joventut al Brasil. Gràcies Joan i gràcies a BarcelonActua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *