Experiència Rosa Serra

“M’ha passat una cosa genial gràcies a BarcelonActua”

“M’ha passat una cosa genial gràcies a BarcelonActua: Un xicot va demanar si algú li deixava un cotxe aquest estiu per anar a treballar a Martorell durant 10 dies. Jo li vaig oferir el meu cotxe si el trobava i el podia recuperar… El meu home s’havia deixat el cotxe a Barcelona a un pàrquing a la zona de plaça Universitat i no en sabia res més.
Finalment, aquest xicot l’ha trobat i l’ha recuperat a un mòdic preu. I l’ha netejat i l’ha posat a to per poder-lo utilitzar. Ara ell el fa servir i me’l tornarà quan ja no el necessiti.
Vaig entrar a Barcelonactua perquè vaig sentir-ne a parlar a la tele…. i en cap moment se m’hagués ocorregut oferir un cotxe perdut, però quan vaig veure la demanda d’en Pau vaig pensar que per a ell podia ser bo. I imagino que poca gent  li oferiria un cotxe sense l’intercanvi tan gran que jo necessitava. De fet, comptava que mai recuperaria aquest cotxe… He intentat altres intercanvis que no m´han funcionat fins ara però només per això ja ha valgut molt la pena. Gràcies!”