Experiència Sònia Miguel

14805926349_b332f6853b_zLa meva experiència d’ahir va ser tan enriquidora que només us puc dir gràcies, gràcies i gràcies! Podeu comptar amb mi tots els dijous. Faré tot el que pugui per no faltar a aquesta cita tan maca en la que m’heu donat el privilegi de participar. Feia molt que cercava llocs on poder col·laborar, però la manca de temps que tots tenim (nens, feina, viure lluny…) no em permetia comprometre’m i no m’agrada fallar a ningú, pel que sempre em quedava frustrada. Vosaltres em doneu la possibilitat d’adaptar-me a les diferents activitats, sense que això em representi una càrrega de consciència per no poder anar un dia determinat. Vull donar també les gràcies a en Jordi Valldosera, que va ser qui em va donar a conèixer la vostra plataforma i que, sense saber-ho o sí ;-), em va engrescar de valent. Coi, sembla que m’hagin donat un Oscar… com que no em vull allargar més, només m’agradaria encoratjar a tothom a participar, encara que sigui un cop, i gaudir d’una experiència tan meravellosa com aquesta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *