Experiència Susanna Zardoya

“BarcelonActua enganxa!”

Aquí hi ha gent que ho dona tot per res, dóna el seu temps, el seu esforç, però també els seus diners, el poc que tenen

“En aquesta vida intenta sempre fer el bé als altres, ajudar els altres, però si això no és possible, almenys no facis el mal” és una frase que vaig llegir en algun lloc i que intento aplicar sempre en la meva vida. M’agrada.

Fa un any que conec BAC. Va ser gràcies a un dels meus germans, especialista en estar al dia en el tema de les xarxes socials, que em va dir que tal i como jo era, aquesta xarxa m’agradaria molt … I ho va encertar de ple!

Em trobo molt a gust en aquesta comunitat solidària. Al principi no sabia com funcionava i no era gaire activa. Entrava a la pàgina i llegia el que els altres persones hi posaven i res més, però poc a poc he anant involucrant-me més i és curiós que això enganxa! Vaig estar a una festa que es va fer per als nens de les famílies que venen a buscar el menjar, després vaig anar a vestir el Gat Botero, vaig estar el dia 19 de desembre a la festa de Nadal que van organitzar al local del Raval per als amics que venen a buscar menjar els dijous, i he anat diverses vegades al local de Gràcia a ajudar…I sempre hi he sortit amb l’ànima encongida de veure tantes penes, però també amb el cor content de veure tanta solidaritat!

I és que aquí hi ha gent que ho dóna tot per res, dóna el seu temps, el seu esforç, però també els seus diners, el poc que tenen perquè aquí no totes les persones que ajuden tenen feina.  Moltes estan a l’atur i malgrat això també ajuden.

I això m’ajuda a creure que el món no es tan dolent com a vegades crec… Com ens pot anar malament quan hi ha tanta gent maca com la de BAC? Qui no coneix BAC no sap el que es perd. Jo sóc molt feliç per haver pogut conèixer les dones i els homes de BAC i espero continuar amb ells molts i molts anys més i faré tot el que estigui al meu abast perquè això sigui possible!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *