Experiència Víctor Puig

“Em sento molt satisfet de formar part de BarcelonActua”

Algú va dir que la solidaritat és positivament addictiva i contagiosa. Hi estic totalment d’acord. Segurament aquesta és la principal raó per la qual em sento tan a gust a BarcelonActua (BAC).

Vaig entrar-hi a formar part a finals de l’any 2011, després de llegir al diari una informació sobre la Laia i aquesta xarxa. I quan encara no coneixia molt bé l’esperit del BAC ni el seu funcionament, vaig veure a l’Àgora un comentari de la Cristina, en el qual preguntava si algú coneixia algun professor d’anglès. Immediatament li vaig donar el contacte dun amiga meva mexicana fantàstica que en feia classes (i em consta que des del primer moment es van entendre). Magnífic, d’això es tracta, d’anar sumant i d’anar ajudant!

Una de les activitats que m’agrada fer a BAC és aportar informacions de l’àmbit cultural que puguin ser d’interès per a la resta de la comunitat. Sempre m’ha semblat que, per molts problemes que tinguem, la cultura és una magnífica manera de desconnectar una estoneta del dia a dia. A la vegada, sempre que puc miro d’entrar a l’Àgora per veure si puc aportar-hi alguna cosa, ja sigui respondre a algun usuari, donar la benvinguda als usuaris nous o simplement donar resposta als petits dubtes que puguin tenir sobre el funcionament del web. I la veritat és que, quan veig que he sabut resoldre algun petit dubte, em sento una persona afortunada.

Per tot plegat em sento molt satisfet de formar part de BarcelonActua :).