Jo sóc BAC

Ens vols fer arribar la teva BACexperiència? envia’ns-la a hola@barcelonactua.org i amb molt de gust la publicarem!

Raul Guzman: “Este jueves me estrené como voluntario, y he de decir que llegue con agua, fruta y muchas ganas de colaborar, regresando a casa con una gran sensación de bienestar que no tiene precio”

“Con mucha ilusión emprendí, esta para mi nueva aventura. Si he de ser sincero algo nervioso al no saber lo que el destino me deparaba, pero desde el minuto cero me sentí muy cómodo he integrado en el grupo, gracias al resto de voluntarios…”

——————————————————————————————————————–

Sònia Miguel: “La meva experiència d’ahir va ser tan enriquidora que només us puc dir gràcies, gràcies i gràcies!”

“Podeu comptar amb mi tots els dijous. Faré tot el que pugui per no faltar a aquesta cita tan maca en la que m’heu donat el privilegi de participar. Feia molt que cercava llocs on poder col·laborar, però la manca de temps que tots tenim…”

——————————————————————————————————————–

Imma Muñoz: “Volia donar les gràcies a l’organització per ajudar-me a trobar un traductor per a un tema que em corria molta pressa.”

“Moltíssimes gràcies, de debò, perquè estava força angoixada i ha anat tot molt bé. Em sap greu no poder-me implicar en les activitats que feu pels terribles horaris laborals que tinc, però espero poder aprofitar les meves vacances, uns dies al setembre, per poder ser jo qui doni un cop de mà als altres.”

——————————————————————————————————————–

Susanna Zardoya: “Som com una família, una gran família que s’estima de debò i ells ho saben”

“Feia molts divendres que no havia pogut anar al BACcuinetes de Sants, malauradament m’havia perdut molts aniversaris, però aquest divendres no hi podia faltar, era l’ultim dia,”

——————————————————————————————————————–

 Una tarda súper agradable i afable que va ajudar a millorar l’autoestima de les persones, tant de la que va ensenyar com de les que vam aprendre, tot fent quelcom quotidià…”

Estimats companys/es, el passat dimarts dia 8 de juliol vam dur a terme el  Bactalleret de manualitats al local del Raval, la tasca consistia en reciclar texans vells i fer-ne bossetes de mà. Vàrem assistir-hi 9 persones, més la companya Bac que va organitzar l’activitat….

——————————————————————————————————————–

BAC és el pati de veïns que li faltava a aquesta ciutat i una mostra de pur altruïme

“Jo vaig amb BarcelonActua de pura casualitat. Em feia il·lusió la idea d’un professor de filosofia i vaig pensar en els bancs del temps. Però BarcelonActua va un pas més enllà. És pur altruisme. Pots demanar sense oferir i aquí no ha passat..”

——————————————————————————————————————–

“Estoy tan feliz por todo lo que hemos conseguido gracias a esta gran familia.”

“Estoy tan feliz por todo lo que hemos conseguido gracias a esta gran familia. Muchas gracias Merce, muchas gracias Jessica y muchas gracias a todos los BACs por ayudarnos.”

——————————————————————————————————————–

“Gràcies Joan i gràcies a BarcelonActua ”

“Havia vist Caetano Veloso al cartell del Primavera Sound i, com a brasilera de naixement (catalana de cor), em feia molta il·lusió anar-hi. Vaig veure el preu de l’entrada que multiplicat per dos (marit i jo) picava molt i vaig desistir-hi…”

——————————————————————————————————————–

“Un cap de setmana ben profitós per BAC… i ben mogudet pels BAC’s ”

“Sembla mentida com una idea es pot convertir en una realitat en només unes hores. Això sí, amb l’ajuda de moltes persones que s’hi varen implicar per aconseguir-ho.”

——————————————————————————————————————–

Mercé Hernandez:“A BAC tenim l’immesa sort de conèixer gent generosa, gent càlida, gent positiva, gent amb empenta, gent alegre, gent intel·ligent, en una paraula “BONA GENT o en dues “GENT BONA””

“Família, ara ja una mica descansada us vull dir que ahir va ser un dia fantàstic, un BACSant Jordi ben especial: ÚNIC ¡¡¡”

——————————————————————————————————————–

Marta Torra:“Per fi i casi 2 anys en atur, he trobat feina gràcies a aquesta pàgina!”

“Per fi i casi 2 anys en atur, he trobat feina gràcies a aquesta pàgina i sobretot a la Silvia Jané per publicar l’oferta!!! Moltes gràcies per compartir, per que al viure a Manresa, moltes ofertes de Barcelona no les veig! ara,ha guanyar-me el lloc i que rutlli!! “

——————————————————————————————————————–

Marta Tarragona:“La vida ha de premiar les persones bones i entre tots a BAC formem una gran família solidària i això dóna fruits reals”

“Gràcies a Barcelonactua el meu amic Joseph ha trobat una feina, i ja va començar aquest passat cap de setmana. De moment serà només de cap de setmana, però potser més endavant ampliï horaris….”

——————————————————————————————————————–

Francesc Agell:“Per mi els moments més entranyables de tots són els que passem amb la gent dels dijous al Raval”

“Ara deu fer un any i mig que vaig veure una entrevista a la Laia al programa de TV3 Divendres i, empès per la seva il•lusió i les ganes de fer una ciutat més solidària que em va transmetre, vaig decidir apuntar-me a BarcelonActua….”

——————————————————————————————————————–

Angels Roca: “Gràcies a totes les grans persones que s’han mobilitzat i ajudat a aconseguir mobles i a fer el trasllat”

“Aquest és un missatge d’agraïment a totes les persones que ens han

ajudat a trobar mobles i prestatgeries, per dir públicament gràcies a

totes les grans persones que s’han mobilitzat i ens han ajudat a fer

el trasllat….”

——————————————————————————————————————–

Teresa: “El curs ens ha encoratjat a fer canvis importants i a mirar la vida econòmica i en general amb uns altres ulls”

El Curs d’economia i finances domèstiques no és només un curs d’economia, sinó de consciència. Hi ha hagut una comunicació directa i sincera per part del professor amb el grup i el curs ha creat comunitat i consciència de grup i ganes de canvi. Ens ha fet encoratjar a fer canvis importants i a…

——————————————————————————————————————–

Maria Yanethe : “El sentit de l’humor del Carles fa més fàcil la lectura dels continguts que es donen al curs”

Les explicacions del Curs d’economia i finances domèstiques són senzilles, amenes i aclaridores. I el sentit de l’humor del Carles Canitrot, que l’imparteix, fa més fàcil la lectura dels continguts que s’hi donen…

——————————————————————————————————————–

Aurora Serrano: “Vaig sol·licitar feina i ja estic treballant! Som tots una gran família!”

“La meva història a BAC, la veritat, és fantàstica! Vaig entrar en aquesta pàgina per una amiga i no sabia ni com funcionava. Un cop vaig ser a dins no només m’ho van explicar, sinó que, a més, em van donar una calorosa benvinguda!!”

——————————————————————————————————————–

Susanna Zardoya: “BarcelonActua Enganxa!!!!!”

“En aquesta vida intenta sempre fer el bé als altres, ajudar els altres, però si això no és possible, almenys no facis el mal” és una frase que vaig llegir en algun lloc i que intento aplicar sempre en la meva vida. M’agrada.

——————————————————————————————————————–

Assumpta Vidal: “Quina emoció! Quina il•lusió! això marxa, això va be!!!!”

“Son els sentiments que omplen el meu cap quan ahir, després de llegir l’article sobre BAC a La Vanguardia, i en el meu tarannà habitual de seguiment del Àgora – us confesso que soc AgorAdicta – vaig anar veient les noves incorporacions a BAC..”

——————————————————————————————————————–

Josep Masvidal Tenas (Arty): “M’heu ensenyat el goig d’ajudar algú sense esperar res a canvi i que, per més fotut que estiguis, mai estaràs sol”

“Vinc de un món força desestructurat. He viscut al carrer i he fet moltes coses que fregaven la il·legalitat, amb les drogues i amb enganys, etc.Desprès de moltes entrebancs…”

——————————————————————————————————————–

Núria Novell: “La meva relació amb BAC ha estat molt bona, només hi he trobat bona gent”

“Vaig perdre el treball, els problemes cada vegada eren més grans i vaig haver de demanar ajuda. Recordo el primer dia que vaig anar a buscar menjar, estava molt desesperada i mentre estava a la cua pensava” tota la vida treballant i mira on estic”

——————————————————————————————————————–

Laura Roca: “BarcelonActua és més que ajudar als altres, és ajudar-se a un mateix”

“Bé ja ha fet un any des que em van parlar d’aquesta organització i em vaig fer un perfil només per veure de què anava. I encara sóc aquí i espero ser-hi durant molts anys més. La meva experiència personal durant aquest any ha estat positiva”

——————————————————————————————————————–

Mar Saucedo: “Tots trobem el nostre lloc a la comunitat, aquesta és la màgia de BAC”

“La filosofia BAC és una filosofia diferent. Aquesta és la part que no es veu, la que no es toca, la que simplement se sent. Envolta a les persones creant l’atmòsfera necessària perquè tots i cadascun de nosaltres deixem fluir…”

——————————————————————————————————————–

Pepito Flores: “La rialla d’aquell infant va ser un moment de satisfacció personal molt gran”

“El fet de pertànyer a la comunitat de BarcelonActua ja desprèn calidesa. Penso que sóc dels antics de BAC i durant aquest temps he pogut ajudar en algunes qüestions. L’altre dia vaig dur a terme el que considerava…”

——————————————————————————————————————–

Sonia Torres: “Em sentó molt feliç d’haver-me trobat amb tot@s vosaltres”

“M’agradaria donar les gràcies a tots els que m’heu ajudat. Sobtetot, a la Laia, per la tasca tan important que està fent. Em sentó molt feliç d’haver-me trobat amb tot@s vosaltres. El meu fill ja té bolquers…”

——————————————————————————————————————–

Assumpta Vidal “Crònica d’un vespre especial”

“Son gairebé les 19h i encara estic al metro, avui tenia que haver.hi anat abans, avui es un dia molt especial, un dia que culmina un camí de perseverança i d’il·lusió d’un grup de persones, de grans…”

——————————————————————————————————————–

Anna Daura “Aquesta xarxa funciona molt bé”

“Només volia confirmar si encara algú ho dubte, que aquesta xarxa funciona molt bé. Gràcies a BAC jo tb he trobat feina. Aquesta setmana he començat gràcies a haver contestat un anunci que vaig…”

——————————————————————————————————————–

Montserrat Mas “Aquesta família que dia a dia creix només es planteja un fet: ajudar, compartir, donar, rebre, acompanyar…”

“Avui pensava en la gran labor que de forma discreta, però amb una gran força anava calant en el cor de molta bona gent. Quan comences una labor d’aquesta envergadura, no saps mai com funcionarà…”

——————————————————————————————————————–

Texas T. “Qué gran és BAC!”

“Hi ha gent que ajuda sense esperar res a canvi i que té un cor enorme! com Pepito Flowers, que és un sol i em portarà al sofà a casa gratuïtament. Gràcies a ell i gràcies per l’ajuda que tots m’han ofert aquests dies…”

——————————————————————————————————————–

Adrià Cabrera Gombau “En aquests moments de crisi tan durs he descobert la gran humanitat que tots portem a dins”

“Estimada família i amics: En aquests moments de crisi tan durs, on hi ha tantes persones, famílies que ho estan passant tan malament, he descobert les gran humanitat que tots portem dins i que es pot definir…”

——————————————————————————————————————–

Rafaela Martín “Vaig tornar a casa i el meu agraïment era tan gran que anava pel carrer somrient. Era incapaç de sentir res negatiu, era plena d’amor, em sentia feliç”

“Curiosament tot va començar un dia de gener d’aquest any 2013, les coses de ser a l’atur i mirant la tele en aquell moment, més concretament el programa Para todos la 2. Va ser llavors que vaig veure aquella noia…”

——————————————————————————————————————–

Glòria Verges “Tots rebem alguna cosa a canvi, cadascú a la seva manera, cadascú segons la seva percepció…”

“Vaig tornar a casa i el meu agraïment era tan gran que anava pel carrer somrient. Era incapaç de sentir res negatiu, era plena d’amor, em sehttp://blog.barcelonactua.org/wp-admin/post.php?post=1387&action=edit&message=1ntia feliç…”

——————————————————————————————————————–

Víctor Puig “Em sento molt satisfet de formar part de BarcelonActua”

“Algú va dir que la solidaritat és positivament addictiva i contagiosa. Hi estic totalment d’acord. Segurament aquesta és la principal raó per la qual em sento tan a gust a BarcelonActua (BAC).”

——————————————————————————————————————–

Mari Luz Escandell “BAC m’ha donat l’oportunitat de conèixer CORS, doncs persones, tots ho som, però cors… no n’hi han tants..”.

“És veritat que quan un es queda amb menys, més solidari es torna. A casa tot va començar amb la malaltia del meu sogre que va fer decidir el meu marit a deixar la seva feina, un lloc fix, de dilluns a divendres…”

——————————————————————————————————————–

Laura Roca “Estic contenta de ser aquí, es poden fer moltes activitats i hi pots conèixer molta gent amb molts valors, tan difícil de trobar avui dia, d’aconseguir..

“Després d’estar uns anys sense poder sortir, per problemes de salut tant meus com del meu entorn, estava com en un punt mort. El meu fill era petit, el seu pare, malalt de càncer, i després jo…”

——————————————————————————————————————–

Montserrat Mas “Moltes gràcies a tots els que feu possible amb la vostra presència i estimació les activitats com les del dijous”

“Novament sento la necessitat d’escriure unes paraules. Vaig apuntar-me a Barcelonactua per impuls, perquè vaig sentir dins meu que era alguna cosa prou diferent i carregada d’il·lusió i força…”

——————————————————————————————————————–

Laura Lorente “A través de la xarxa he trobat feina: cuidar gent gran”

“Hola, fa just un mes que vaig conèixer Barcelonactua a través d’una bibliotecària de Cerdanyola. Després d’haver estat un any sense feina (treballadora social i animadora de gent gran) a Girona, he hagut de tornar a…”

——————————————————————————————————————–

Mercé Ariza “L’amor que mou el món també es mou a BAC”

“Jo estic en la xarxa de BAC des que vaig conèixer que existia en un programa de TV3 a la tarda. La veritat, degut a una circumstància personal, m’he sentit molt desmotivada. Ara, però, tot s’ha relativitzat…”

——————————————————————————————————————–

Blanca Saenz de Villaverde “BAC és més que una xarxa social, és LA XARXA social”

“Malgrat estar subscrita a BAC des de l’estiu, no havia entrat mai al blog. He vist algun vídeo, he llegit textos d’altres membres i per fi m’he decidit. He de dir-vos que ara, si no miro BAC…”

——————————————————————————————————————–

Agustí Clot “El carinyo de la gent està possibilitant el meu canvi personal”

“És maco tot això… oi?? Jo que estic aquí des de fa un any…últimament m’adono que aquí hi ha molta gent, a BAC, amb una gran sensibilitat i quedo meravellat. Com jo no puc aportar més cosa per ara…”

——————————————————————————————————————–

Marina Ramon “Confio poder participar en aquestes cadenes de favors i informacions sovint”

“Hola, sóc molt nova. Vaig conèixer Barcelonactua a través de l’espai Internet de TV3. Això era un diumenge. El dilluns pel matí se’m va ocórrer entrar a mirar com funcionava i penjar un petit anunci demanant…”

——————————————————————————————————————–

Fátima Paz “Mi más sentido agradecimiento a todos los que pertenecen a este nuevo mundo de grandes experiencias como lo es BarcelonaActua”

“Estoy muy agradecida a todas y cada una de las personas que han hecho posible que en estos tiempos de dura situación económica que atraviesan muchas familias con los gastos del material escolar y libros…”

——————————————————————————————————————–

Manuela Estevez “M’emociona profundament veure la participació, l’altruisme, la companyonia i, sobretot, l’amor que uneix a aquesta gran família”

“Fa uns quatre mesos vaig conèixer BarcelonaActua per l’entrevista que li van fer a la Laia a TV3. Obro la pàgina cada dia i m’emociona profundament veure la participació, l’altruisme, la companyonia i, sobretot, l’amor que uneix a aquesta gran família…”

——————————————————————————————————————–

Núria Martínez “És brutal que quan tot ens decep hi hagi persones, per sort, que regalen amor pels costats”

“És brutal que quan tot ens decep hi hagi persones, per sort, que regalen amor pels costats que no es practiquen per manca de les perspectives del deixar anar. És un misteri que en l’enquistament material i possessiu de l’era moderna…”

——————————————————————————————————————–

Rosa Serra “M’ha passat una cosa genial gràcies a BarcelonActua”

“M’ha passat una cosa genial gràcies a BarcelonActua: Un xicot va demanar si algú li deixava un cotxe aquest estiu per anar a treballar a Martorell durant 10 dies. Jo li vaig oferir el meu cotxe si el trobava i el podia recuperar…”

——————————————————————————————————————–

Montse Roma “Crec que he aportat una mica de serenitat tan necessitada actualment”

“Fa uns 4 mesos que estic en aquesta bonica comunitat. Intento resumir el que està significant per a mi aquesta bonica experiència. Destaco el respecte que tots ens tenim entre els que ja hi formem part…”

——————————————————————————————————————–

Clara R. M. “He conegut persones sensibles, bones i atentes i persones dignes d’admiració”

“Només fa quatre mesos que vaig conèixer BarcelonActua i ja ha canviat un munt d’aspectes de la meva vida i de les persones que em rodegen en el meu dia a dia.En la feina, hem pogut desenvolupar un projecte de voluntariat..”

——————————————————————————————————————–

Mar Alarcón “Hem contractant un usuari de Barcelona Actua”

“A Social Car hem tancat causa contractant un usuari de Barcelona Actua. Ens ha agradat molt l’experiència, per tant anirem repetint cada cop que necessitem algú! La nostra empresa té una forta vessant social…”

——————————————————————————————————————–

Gemma Mauri “Gràcies a BarcelonaActua he conegut una persona amb la que en aquests moments estic col·laborant per dur a terme un projecte interessant”

“Vaig conèixer BarcelonaActua a través d’un article a El Periodico. Seria pels voltants de Nadal, perquè en aquella època demanàveu material per fer regals a l’organització La Gavina del Raval. Aquesta va ser la meva primera col·laboració…”

——————————————————————————————————————–

Beatriz G. “Es una web muy útil y que irá cada vez a más”

“BarcelonActua me ha ayudado en muchos sentidos. A nivel de trabajo, he encontrado una alumna de inglés muy simpática y motivada. Le estoy dando clases. Además varias personas se han interesado por mis clases de cara al futuro…”

——————————————————————————————————————–

Beatriu Costillas “No tinc paraules per poder expressar l’agraïment que sento”

“Bona nit a tota la plataforma de Barcelonactua. Us conec més virtualment perquè només he pogut assistir a una activitat proposada, però el que sí que puc dir i afirmar és que, malgrat que no us conec tant com veig amb els comentaris…”

——————————————————————————————————————–

Teresa Pintó “És LA plataforma solidària per excel·lència”

“Ayer, día 12 de julio, estuvimos a la fresca cenando, mientras veíamos a la payasa Bea, en La Farinera del Clot (al lado de la plaza de las Glories Catalanes). Hizo una tarde-noche fresquita. Estábamos…”

——————————————————————————————————————–

Montserrat Mas

“Tenim molta sort de formar part d’aquesta gran família. D’entrada crec que hem de donar-te les gràcies, Laia. Una feina molt ben feta. Has brindat l’oportunitat que tots nosaltres poguéssim sentir-nos còmodes explicant….”

——————————————————————————————————————–

Pilar Garcia

“Faré un resum del mes, més o menys, que porto a BCNactua: 1.He aconseguit una bossa de viatge amb rodes que em feia falta; 2. Tinc una sèrie de persones interessades a fer sortides culturals..”

——————————————————————————————————————–

Juan Carlos

“Bon dia a tothom. Ja tinc rentadora. Gràcies a tots i especialment a la Glòria Vergés Ramon per enviar-me l´anunci de ebay “rentadora gratis”, a la Beatriu per oferir-me la seva furgo pel transport i a la Vicky per donar-me l´adreça d´aquesta fantàstica pàgina.”

——————————————————————————————————————–

Anna A. Sánchez

“Han estat unes circumstàncies econòmiques i socials molt greus les que ens han unit en aquest espai. Em meravella que les opinions i comentaris siguin sempre positius, constructius i que ningú es deixi arrossegar per …”

——————————————————————————————————————–

Cristina Viñas

“Hola a tots!!! Gràcies a alguns de vosaltres, la Dayana, gimnasta de 9 anys, després de viatjar a Pamplona amb la vostra ajuda HA TORNAT A BARCELONA AMB LA MEDALLA D’OR A BARRA D’EQUILIBRIS PENJADA DEL COLL!!!! Us enviaré una foto del pòdium…ja li veureu la cara!! SOU SENSACIONALS.”

——————————————————————————————————————–