Feliç 2016 BACs!

December 29, 2015 in Solidaritat by Laia Serrano

Som a punt de començar un nou any. Un 2016 que encarem amb il·lusió, energia i reptes per a que, malgrat les adversitats i la incertesa del dia a dia, la nostra comunitat segueixi fent camí en pro d’un món millor.

Per aquest 2016 ens hem marcat 2 objectius clars.

El primer passa per fer que la nostra comunitat creixi no només en nombre sinó en implicació. Cal que més i més BACs ens involucrem activament en l’acció social. Per això, des de BarcelonActua estem treballant en el desenvolupament de noves activitats solidàries que ens permetin arribar a més barris i a més col·lectius en situació de vulnerabilitat. També estem treballant en adaptar les activitats existents a dia d’avui a les noves necessitats. I per suposat, en fer que la plataforma ens ho posi més i més fàcil per actuar.

Hem d’aconseguir que tots i cadascun dels BACs trobem la forma de comprometre’ns amb la realitat social del nostre entorn més proper. Les mancances, posades en evidència contínuament, del sector públic no ens deixen alternativa. La societat civil, tan ben representada dins la nostra comunitat, hem de demostrar que podem construir una societat solidària, cohesionada socialment i compromesa, que tira endavant malgrat la ineptitud dels polítics.

El segon objectiu ha de ser la sostenibilitat econòmica de BarcelonActua. Només assolint-la, podrem seguir endavant en el nostre camí. I per això, també ens cal la vostra implicació. Calen més socis i més empreses compromeses amb el projecte, que ajudin a cobrir les despeses que comporten tirar endavant una comunitat com la nostra. Despeses derivades de les persones que hi treballen, les activitats, el local de Planeta BAC, la plataforma… Tots hem de ser conscients que la part econòmica es fonamental per seguir endavant.

Amb aquests dos reptes i desitjos, doncs, encetem el 2016.

Feliç any i gràcies per ser-hi!