Fins sempre, estimada Isabel

March 20, 2014 in Comunitat solidària by Laia Serrano

Isabel Foto: Víctor PuigPositiva, dolça, discreta, humil, serena, compromesa socialment, gran lectora, bona persona, sempre amb un somriure… però, per sobre de tot, lluitadora. Així et recordarem els BACs que vàrem tenir el plaer de conèixer-te, Isabel.

Has marxat molt d’hora, no et tocava deixar-nos tan aviat, però siguis on siguis ara, segur que descanses en pau.

I en nosaltres quedarà un gran exemple. El d’una persona que, malgrat l’adversitat, malgrat la maleïda leucèmia que et va fer passar pel mal tràngol de transplantaments, quimioteràpia, transfusions i multitud d’anàlisi, va lluitar fins al final, amb la il·lusió de qui estima la vida,  de qui sap que no val defallir, no s’hi val tirar la tovallola, de qui sent que encara té molt d’amor per donar i molt d’amor per rebre… i sempre amb un somriure angelical a la cara. Gran exemple per a tots.

Et recordarem alegre en les diferents activitats en les que participaves. Apassionada de la lectura, no et volies perdre la Cadena d’intercanvi de llibres, que coordina la Teresa Pintó, que tant t’ha acompanyat en els darrers mesos. Virtualment, i ja des de casa en repòs pel transplantament, tampoc vares deixar d’apadrinar quilòmetres de curses per alguna causa solidària de BarcelonActua.

Com ha dit la Teresa, “avui és un dia trist per BAC”. Però Isabel, malgrat la tristesa que sentim per una marxa tan precipitada com injusta, volem quedar-nos amb la imatge del teu somriure. Una imatge dolça com tu eres. Una imatge dolça com tu sempre seràs.

Fins sempre, Isabel.