Gràcies GAES per ser solidari. Gràcies per ser BAC

April 10, 2014 in Solidaritat by Laia Serrano

Mª José Gasso, Verònica López i  Laia Serrano

Mª José Gasso, Verònica López i Laia Serrano

Era un dijous del mes de febrer passat. La BAC Cristina Oliva m’havia convidat a fer una xerrada dins el Cicle de Col·loquis “Dones en valor.”, organitzat pel 22@network Bcn. Allà, i després del dinar, la Cristina em va presentar a la  Sandra Grau, del departament de RRHH de GAES.  Vàrem intercanviar una breu conversa i per l’entusiasme amb que em va parlar de la gran tasca que feia GAES Solidària (malgrat ella no pertànyer a aquell departament) i de la multitud d’iniciatives socials que duien a terme, vaig pensar que GAES podia ser una bona candidata a ser BACempresa.

El fet que des d’aquesta conversa i la primera reunió amb MªJosé Gassó, Directora de GAES Solidària i filla del fundador de l’empresa Juan Gassó, passés menys d’una setmana, em seguia dient molt d’aquesta empresa catalana amb seu al Poblenou.

El feeling amb la Mª José fou evident des del minut 0. La seva senzillesa, espontaneïtat i dolçor em varen captivar de seguida. Va escoltar amb atenció tota la meva presentació, fent preguntes interessants, que posaven en evidència que ja s’havia mirat prèviament la nostra plataforma per una banda i que la responsabilitat social la portava al seu ADN per l’altra.

Aviat fou ella la que, amb passió però alhora humilitat, em va començar a explicar algunes de les iniciatives que duia a terme GAES Solidària, tant a nivell internacional (a Senegal, Etiòpia, Índia, Burkina Fasso…) com a nivell local (Projecte Teaming, recollides de joguines, d’aliments etc…). Era òbvia  l’aposta que GAES feia per la Responsabilitat Social Corporativa, i era evident que venia d’anys. Es notava que saben el que fan, i que el que fan ho fan perquè hi creuen de veritat.

Després de quasi dues hores de reunió, ja no hi havia dubte que BarcelonActua i GAES, començarien a fer camí junts. El cóm, el quan i el què semblava irrellevant en aquell moment. El que teníem clar era que compartíem valors, il·lusions i  l’anhel per, des de les nostres respectives organitzacions, posar el nostre granet de sorra per fer un món més just, solidari i feliç.

Avui GAES ja és una BACempresa (com ho és Alqvimia). A partir d’avui, la veurem sovint per l’Àgora participant de les converses i compartint iniciatives solidàries amb nosaltres, perquè ja és un més de la família.

Gràcies GAES. Gràcies per creure en nosaltres i animar-te amb fermesa i convicció a fer camí junts.

En nom de tota la comunitat BAC, de la que ja formeu part i que ja compta amb més de 10.000 membres, GRÀCIES de tot cor.