Junts sumem. Junts fem BAC

July 17, 2014 in Comunitat solidària, Voluntariat Barcelona by Laia Serrano

entitats-socials Des del seu naixement, ara fa dos anys i mig, a BAC hem tingut clar que www.barcelonactua.org havia de ser una xarxa solidària que impliqués a tota la societat civil. Una comunitat on el ciutadà, l’empresariat i les entitats socials trobéssim el nostre espai per fer camí junts, en pro d’una ciutat sensible, solidària i cohesionada socialment.

El ciutadà, implicant-se amb activitats d’acció social, compartint coneixements, roba, mobiliari, ofertes de feina….

L’empresariat,  aportant el finançament i l’oferint als seus treballadors vies fàcils i directes per a implicar-se amb els que més pateixen del seu entorn més proper.

I les entitats socials, difonent i compartint la seva valuosa tasca diària, oferint la possibilitat al ciutadà, d’una forma directa i de “tu a tu”, de sumar-se a la seva causa.

I és per això que hem celebrat cada fita important en terme d’usuaris (la darrera, els 10.000!!) i cada nova empresa que ha apostat per esdevenir un membre més de la nostra família.

Ara toca el torn de visibilitzar també aquelles entitats socials que, poc a poc, es van sumant a la nostra família. Perquè, insistim, són també una peça clau del nostre projecte.

Amb aquest anhel de fer pinya amb aquesta fonamental pota de la societat civil, iniciem aquesta setmana un espai dins el nostre butlletí que hem titulat el BACaplaudiment de la setmana, on compartirem alguna iniciativa, notícia o fita important d’alguna entitat de la nostra ciutat.

A través d’aquest gest, els BACs rendirem un humil homenatge a les entitats que, dia rere dia, mes rere mes, van posant el seu granet de sorra per a fer una ciutat millor.

I el BACaplaudiment de la setmana d’avui va per la Fundació Amics de la gent gran i els seus voluntaris que, de cara a l’estiu, moment de l’any en que la soledat de les persones d’edat avançada es fa encara més palesa, fan una tasca encomiable.  Enhorabona per la bona feina que feu, amics!

Per als que encara no sou BAC i, per tant, no rebeu el butlletí, ara pot ser un bon moment per fer-vos-en!

banner-blog