La nova cara de BarcelonActua

March 21, 2012 in Comunitat solidària by Laia Serrano

Amb poc més de 4 mesos de vida, a BarcelonActua ja som quasi 1.900 persones i, el més important, ja han tingut lloc desenes i desenes d’experiències exitoses dins la comunitat.

Hi ha hagut persones que han donat llibres, un piano i material escolar a diferents instituts de la ciutat, s’han regalat, de persona a persona, ordinadors, mòbils, roba, parament per la llar…

Persones han ofert assessorament (legal, informàtic, comptable…) a gent que ho demandava a l’Àgora. Hi ha hagut gent que ha fet crides per recollir roba per a les ONG amb les que col·laboren. Persones que se sentien soles i que han trobat en BarcelonActua una via per a fer noves amistats. Persones que setmanalment ens ofereixen alternatives d’oci gratuït a la nostra ciutat…

També hem fet ja dues trobades “oficials”: una visita guiada pel Raval (http://bit.ly/yImxdf), aprofitant la diada de Santa Eulàlia, i una xerrada col·loqui pel Dia Internacional de la Dona. I aquest proper dissabte n’organitzem una altra d’intercanvi de roba (hi trobaràs tota la informació a l’apartat “activitats”).

I mentre ens anàvem consolidant com la xarxa social solidària de Barcelona, hem anat treballant en la seva millora. I ja tenim una nova versió entre nosaltres! Una versió que respon a la voluntat de fer la comunitat cada cop més àgil i propera a tots vosaltres, que segueixi generant oportunitats per a tothom i que ens ajudi a tots plegats a seguir posant el nostre granet de sorra per fer una ciutat millor.

A partir d’ara, entre d’altres noves funcionalitats, podreu cercar persones i temes a través del cercador.  A banda, podreu filtrar els comentaris de l’àgora en funció de la causa que us interessi en aquell moment.

Pels que ja formeu part de BarcelonActua, confiem que us agradi, us animem a que ens feu  tots els comentaris que cregueu oportuns (a través de l’apartat de “suggeriments”) a fi i efecte de seguir millorant-la dia a dia i us agraïm la vostra confiança.

I pels que encara no en formeu part, us hi esperem!

Uneix-te