La vertadera cara de Sants

June 5, 2014 in Solidaritat by Laia Serrano

En els darrers dies el barri de Sants ha estat notícia per la violència viscuda als seus carrers arran del desallotjament de Can Vies. Per uns dies, Sants ha estat la protagonista en centenars de pàgines de diari i en desenes d’hores de ràdio i televisió, transmetent una imatge ben allunyada del que és la realitat d’aquest barri. Ple de gent pacífica, participativa, socialment compromesa i amb un enorme sentiment de pertinença al barri.

Divendres passat, quan Can Vies encara era portada, el programa Connexió Barcelona de BTV va voler captar aquesta altra cara de Sants. Aquesta que parla de compartir, d’ajudar, d’implicar-se, d’amor, de tendresa, de petits gestos, d’agraïment… La vertadera cara del barri.

I és que cada divendres de 4 a 7.30 de la tarda,  al carrer de Sants, 339, els BACsansencs es troben per, amb el “pretext” de cuinar-los àpats per la resta de la setmana, donar caliu, tendresa i companyonia a una desena d’avis en situació de vulnerabilitat del barri.

Un excel·lent vídeo que ens va fer BTV, i una excel·lent decisió mostrar, en un moment així, la vertadera cara de Sants. Gràcies!