Més reptes. Més implicació. Més BAC

May 7, 2015 in Solidaritat by Laia Serrano

mes_reptes

Mercè Hernández explicant l’acció social feta el darrer any a BAC

 

“Va ser una trobada molt especial. BAC va creixent de forma important i reafirmar-ho dóna molta força per seguir endavant. Entre tots, aconseguirem els reptes proposats per aquest any! Entre tots, sumem!”

“Ens han informat de comptes, de com està constituït BAC, el camí que es vol dur, els projectes, les noves il·lusions, m’ha agradat moltíssim que es fes menció de dues persones de BAC, una que ja no hi és i una altra que està lluitant per la seva vida. Crec que si hi havia algun dubte, hem pogut aclarir. I ara només queda seguir…”

“Ha estat una trobada tan o més agradable que l’any passat. La Laia i La Mercè ens han estat explicant tot el que se està fen a BAC i els reptes que tenen per a l’any vinent i el Lluis ha tocat la part més tècnica de BAC”.

“La segunda Trobada de socis fue espectacular por el encuentro de amigos que hacía tiempo que no veía y que me confirmaron el intenso espíritu BAC que tienen y que se supera cada día. Saldrán grandes frutos de esa reunión para todos y que lo veamos”.

Així resumien la Trobada anual de Socis que vàrem celebrar dimarts passat la Laura Roca, l’Elena Izquierdo i el Javier Carrillo respectivament. Molts altres BACs socis també han dit la seva a l’àgora. I ens alegra veure que tothom en va sortir content.

Com ens va explicar la Mercè Hernández, Responsable de les activitats d’Acció Social de BAC, s’ha fet molta feina aquest any, passant de 4 activitats ara fa tot just un any a 7.  Set activitats a través de les quals arribem a infants (“Menuts dimecres a Poblenou i Vallcarca”), adolescents (“BACmondays, Eat&Fun”), avis (“Dimarts, BACuinetes a Sants”), famílies vulnerables (“Dilluns solidaris a Gràcia”) o persones en situació ja d’exclusió social (“Dijous tots a taula al Raval”).

Però tenim per endavant un clar repte: augmentar l’impacte social de tota la comunitat BAC. Hem d’aconseguir arribar a molta més gent en situació de vulnerabilitat, a molts més barris, a molts més col·lectius, aconseguint també així sensibilitzar i, sobretot, mobilitzar a més i més ciutadans.

I això volem fer-ho amb tu. Perquè si ets BAC, vol dir que t’importa la realitat social que t’envolta, entris cada dia a la web o ho facis només de tant en tant.

Si ets BAC, ara volem que visquis els colors més que mai. Per això en breu anunciarem a l’àgora reunions, ja al nou local, que ens permetran assolir els reptes de la forma més participativa possible.

Si ets BAC i fa temps que hi estàs implicat activament, volem seguir comptant amb tu!

Si ets BAC i encara no has trobat com implicar-t’hi, ara és el teu moment!

Us esperem a tot@s a www.barcelonactua.org.