Molt més que una nova web

September 25, 2014 in Solidaritat by Laia Serrano

BACBLOGBarcelonActua no té aturador. Dia rere dia creix en nombre d’usuaris, en oportunitats generades, en experiències compartides… i, sobretot, en solidaritat.

I davant del ritme imparable de BAC, calia que la plataforma tecnològica que ens uneix virtualment, www.barcelonactua.org, estigués a l’alçada.

Han estat mesos i mesos d’intensa feina, amb el Toni Martí (conseller de BarcelonActua) al cap davant del projecte, posant-hi tota la seva passió, professionalitat i generositat.

La fita era clara: crear una nova web que:

 

1)    facilités encara més l’ajuda mútua entre la ciutadania

2)    motivés una major participació a les activitats solidàries

3)    potenciés el sentiment de pertinença a la comunitat

Darrere el desenvolupament de la nova web (que ha durat quasi un any) hi ha hagut diverses persones que, mogudes per l’esperit solidari de BAC, han volgut col·laborar-hi de forma totalment altruista i solidària.

L’Oriol Segarra (realitzador) i el Toni Tugores (director creatiu de l’agència de publicitat Aftershare.TV) han estat els creadors del nou vídeo de BarcelonActua. Un vídeo excepcional, fet per persones excepcionals. Doncs totes elles (actors, tècnics, il·luminadors, maquillatge, càtering, vestuari, músics, veu en off…, fins i tot, el nostre BACamic Francisco Carrillo, que va pintar el plató d ecolor!), hi han participat de forma altruista, mogudes per l’empenta i solidaritat dels seus creadors.

També ha volgut formar part del projecte Mar Deus, experta en investigació de mercats i part de l’equip de Quid. La Mar, amb l’estreta col·laboració del semiòleg Javier Ruiz Collantes, va fer un estudi qualitatiu (en el que hi varen participar una vintena de BACs, de forma també totalment altruista) per validar el nou disseny i la usabilitat de la nova web entre els usuaris.

En Jordi Llobet, fotògraf professional, ens ha volgut cedir gratuïtament la bonica imatge de Barcelona amb la que BAC ens dóna la benvinguda a la pàgina d’inici (Home).

I en la darrera fase del projecte, just abans del llançament, on calia provar totes les noves funcionalitats, hem comptat amb l’ajuda del BACamic i expert en noves tecnologies, Josep Masdival (Arty).

A tots ells, MOLTES GRÀCIES. Gràcies per la vostra generositat i sensibilitat. I gràcies per ajudar-nos a mostrar un cop més que BAC l’anem construint entre tots.

Perquè BAC som TOTS, i TOTS fem BAC.

banner-blog