Nous BAComerços, noves mostres de solidaritat

September 12, 2013 in Solidaritat by Laia Serrano

 

Festa d'aniversari infantil al PuddingBarcelonActua creix dia rere dia. Creix en solidaritat, creix en il·lusió, creix en sensibilitat,  creix  en membres i creix també en BAComerços. A poc a poc, la secció Fem Barri va donant a conèixer dins la nostra família comerços que creuen  que un món millor és possible. Comerços que volen posar el seu granet de sorra per a ajudar als que més pateixen.

I darrerament  hem tingut la incorporació d’una cafeteria encantadora, el Pudding, un local amb una sensibilitat especial, que vol ser un punt de trobada educatiu i lúdic per als més petits de la casa. La seva vena solidària no només la vol transmetre formant part de l’espai Fem Barri, sinó que vol fer activitats solidàries amb els infants en situació de vulnerabilitat.

És per això que estem ideant conjuntament diverses activitats per dur a terme amb els petits de la família BAC. La primera la farem el proper dimecres 25 de setembre amb els nens i nenes que acompanyen als seus pares cada setmana als Dilluns solidaris a Gràcia. Serà una trobada apassionant pensada per a infants d’edats compreses entre els 8 i els 13 anys, on a banda d’oferir-los una activitat curosament preparada pels amics del Pudding (resoldre una sèrie d’enigmes), celebrarem els aniversaris dels nens i nenes que hagin fet anys durant l’estiu, lliurant-los regals que, entre tots els que hi vulgueu participar, haurem recopilat.

Aquesta serà tan sols la primera de les moltes activitats que anirem fent al llarg del curs escolar.

Gràcies Pudding per voler formar part de la nostra família i gràcies per mostrar amb actes que efectivament, un món més just i solidari és possible.