Sesaelec, gràcies per sumar-vos a la causa BAC

July 10, 2014 in Solidaritat by Laia Serrano

seaseleccDia a dia, setmana a setmana, mes a mes BAC es va consolidant com LA xarxa social solidària per excel·lència de la nostra ciutat. I és que cada cop som més els BACs que, moguts per l’afany comú de construir entre tots una ciutat més justa, solidària i cohesionada socialment, ens anem pujant al carro de BarcelonActua. Compartint ofertes de feina a l’àgora, oferint mobiliari o roba que ja no utilitzem, o assessorament en aquelles matèries que dominem,  participant en activitats solidàries en els diferents barris de la ciutat on duem a terme iniciatives d’acció social…

Això, família, ja no té aturador. I ens omple d’alegria, orgull i satisfacció saber que, poc a poc i amb bona lletra, anem aconseguint que una peça fonamental de la societat civil, el sector empresarial, també es sumi a la nostra causa.

I és que, a les empreses Alqvimia, GAES, Tarannà Viatges i Triodos Banc s’hi suma ara Sesaelec, una empresa barcelonina del sector industrial que ha decidit fer camí amb nosaltres.

I, un cop més, la història que hi ha darrera la incorporació de Sesaelec com a BACempresa parla de treball en equip, entusiasme i esperit BAC.

I és que tot va començar un dissabte en un  BACrecapte al Mercat de Sarrià. Hi havia uns quants BACs que, sota la batuta de la Consol Lacida, anaven convencent els clients que col·laboressin aportant algun aliment per a les famílies en situació de vulnerabilitat que cada dilluns ens esperen a Gràcia.

Entre aquests BACs hi havia l’Assumpta Vidal qui, en un moment donat del matí, i per sorpresa d’ella, es va trobar amb el seu amic Toni Silva, Director General de Sesaelec. Poc li va costar començar a parlar-li de la feina que fem a BAC i proposar-li una possible col·laboració. Poc temps li va costar al Toni, persona molt solidària, d’interessar-s’hi i de proposar-li tenir una reunió al seu despatx.

La reunió va arribar al cap de menys de dues setmanes, mostrant de nou amb aquesta celeritat  la sensibilitat, la solidaritat i el compromís social del Toni.

La reunió, a la que vam assistir l’Assumpta i jo mateixa, la recordo cordial, amigable i amb una total predisposició de part del Toni  a formar part de BAC.

Ara ja els tenim entre nosaltres. Compartint viatge, compartint il·lusions, compartint valors, compartint una forma de fer i de pensar comú.

Gràcies Toni, gràcies Sesaelec. Benvinguts a la nostra, ara vostra, família BAC.

banner-blog