Si ets BAC, et necessitem!

April 30, 2015 in Comunitat solidària, Solidaritat by Laia Serrano

041d0952-84ef-416e-9e27-2118094a5951Dijous passat, 23 d’abril, dia de Sant Jordi, a BAC vàrem iniciar una nova etapa amb la inaugració del nou local. Un local que va molt més enllà d’un simple espai. Serà un punt de trobada on els BACs ens implicarem, ajudarem, ens emocionarem, gaudirem, ens coneixerem, ens formarem, debatrem, somiarem, ens il·lusionarem, riurem…

Molts BACs sabeu que no ha estat fàcil aconseguir-lo, i que no serà fàcil mantenir-lo, per tant, ara més que mai ens cal la col·laboració de tots, en la mesura de les possibilitats de cadascú.

Hi ha moltes formes possibles de col·laborar. En els darrers dies hem tingut aportacions de BACs que, conscients de les despeses que suposaven un nou local, i moguts per la generositat i l’altruïsme, han volgut posar el seu granet de sorra per fer possibles elements tan importants com una rampa per a les persones amb cadira de rodes, o la porta d’entrada al local. Gràcies amics.

A més, hem d’agrair, gràcies a l’Assumpta Vidal, que empreses com Casa Viva, Simon o Frigicoll donessin mobiliari, material elèctric i una nevera respectivament.

També Caixa Banc ha volgut fer una aportació de 3.000€ per fer possible les millores necessàries pel local.

A més, també poc a poc anem aconseguint altres elements necessaris per al bon funcionament de les activitats que s’hi durant a terme, com la pissarra que va comprar la Gabi per tal que ja al dia següent de la inauguració, el passat divendres 24, s’hi pogués fer una activitat del grup BACfeina.

No cal dir que una altra forma de col·laborar és fent-se soci, i ara és un excel·lent moment per fer-se’n. No només perquè és ara quan més socis necessitem, si no també perquè dimarts vinent, dia 5, farem la trobada anual de socis i seria fantàstic comptar amb tu, per explicar-te en quin punt ens trobem, i per compartir una estona agradable, plena de germanor i il·lusió.

entrahi

 

 

Si ets BAC i et sents orgullós de ser-ho, ajuda’ns a ser sostenibles. Et necessitem!