Solidaritat, sensibilitat i empatia premiades!

October 9, 2014 in Responsabilitat Social Corporativa, Solidaritat by Laia Serrano

Laia Serrano Els BACs estem contents i orgullosos aquests dies. I és que hem estat guardonats com a projecte Social Solidari en els III Premis Responsable que atorga Tarannà Viatges. Un premi que hem rebut juntament amb altres 5 projectes solidaris: Wikihappiness (projecte educatiu social); ChanceMusic.org (projecte artístic); SOS Street-Heroes of India (projecte de rehabilitació emocional); Asdent (projecte mèdic social), i CERM (projecte Mediambiental).

Per a nosaltres és un orgull haver rebut aquest premi. Un orgull per dues raons:

En primer lloc,  perquè l’entenem com un reconeixement a quelcom que va molt més enllà d’un projecte concret. L’entenem com un reconeixement  a una filosofia de vida, a una forma de ser i d’actuar, basada en la sensibilitat, la solidaritat i l’empatia envers la realitat social que ens envolta . Una filosofia, una forma de fer i actuar que ja practiquem milers de persones a través de BarcelonActua.

I en segon lloc, per que és Tarannà Viatges qui ens el dóna. És un orgull rebre un premi concedit per una empresa de referència a Catalunya quan parlem de Responsabilitat Social Empresarial (RSE).

Gràcies Tarannà Viatges, en nom de tots els BACs, per aquest reconeixement. I gràcies especialment a tu, Ferran Martí, per haver cregut en el nostre projecte des del moment en que, a través de la Virgínia Mascaró, vares conèixer la tasca que fèiem. I Gràcies per, no satisfet amb haver implicat a Tarannà Viatges amb la nostra aventura solidària (fent-la BACempresa i BAComerç), haver-nos posat  en contacte amb empresaris catalans també amb ànima social com tu per,  com ens vares dir aquell dia a la Setmana de la Responsabilitat Social al Born, “entre tots, fer pinya per una societat millor”.

Gràcies de tot cor.
banner-blog