Tarannà, un nou company de viatge

May 29, 2014 in Responsabilitat Social Corporativa by Laia Serrano

Taranna viatges

Taranna viatges

BarcelonActua va agafant embranzida en la implicació d’empreses que, com nosaltres, confien en el poder de la societat civil per crear un nou model de ciutat, més justa, solidària i compromesa amb la realitat social del seu entorn.

I el més interessant és que aquesta implicació del sector empresarial amb el nostre projecte social l’anem aconseguint entre tots.

I és que, si fa un parell de mesos explicàvem que la invitació que em va fer la BAC Cristina Oliva per fer una xerrada al 22@network fou l’origen de que una empresa compromesa socialment com GAES enntrés a formar part de BAC, aquest cop ha estat la BAC Montse Roma qui, després de tenir una experiència excel·lent amb l’agència Viatges Tarannà i de comprovar a través d’aquesta que compartim valors i una mateixa filosofia de vida, va pensar que aquesta empresa podria ser un molt bon company de viatge pels BACs.

Poc va caldre per convèncer-los de fer camí junts. El primer contacte de la Montse, i una posterior reunió de la Virgínia Mascaró amb el director Ferran Martí foren suficients per a que Viatges Tarannà esdevingués una BACempresa.

Passió, il·lusió, respecte, proximitat, creativitat, sensibilitat… Això és el que desprèn en Ferran i tot l’equip que hi ha al darrera de Viatges Tarannà. Una forma de treballar cuidant fins l’últim detall del viatger i amb la responsabilitat social com a teló de fons.

Una prova d’aquest “tarannà social” són els Premis Tarannà Responsable  que cada any atorguen a 6 projectes socials. Aquest 2014, per cert, BarcelonActua ha estat guardonada com a millor Projecte Solidari Local.

Així doncs, donem una càlida benvinguda a una nova BACempresa que, com Alqvimia i GAES, tindran un perfil dins la nostra comunitat. A més, també són BAComerç solidari (els trobareu a l’apartat Fem Barri) i com a tal, han volgut que la meitat dels beneficis que obtinguin dels viatges que contractin els BACs vagin cap a la BACsotenibilitat.

Gràcies amics de Tarannà per voler fer aquest viatge solidari amb nosaltres.

Gràcies de tot cor!