Tens un conflicte per resoldre? Això t’interessa!

October 30, 2014 in Comunitat solidària, Solidaritat by Laia Serrano

BACmediacio. jpgBarcelonActua, la Xarxa Solidària de Barcelona que ja compta amb més de 11.000 membres, es va concebre des del seu inici com un punt de trobada on ciutadans, empreses i entitats socials treballant conjuntament per fer una societat més justa, solidària i generadora d’oportunitats per a tothom.

Un espai on cadascú trobés la forma d’ajudar que millor li encaixa, amb la que se sent més còmode, útil i feliç.

En Jordi Casajoana i la Blanca Barredo, reconeguts advocats de la nostra ciutat, han trobat la seva posant a l’abast dels BACs una interessantíssima proposta.

Partint de la base que molts de nosaltres tenim problemes i patim conflictes que no sempre sabem resoldre bé, en Jordi i la Blanca ens ofereixen a través una via alternativa per a resoldre’ls basada amb la mediació. I ho fan a través de BAC.

Com diuen ells: “ La mediació és un sistema alternatiu de resolució de conflictes. Per tant, és extrajudicial i segueix canals legals diferents als convencionals de resolució de disputes. És un intent de treballar amb l’altre i no contra l’altre, a la recerca d’una via pacífica i equitativa per a afrontar els conflictes en un entorn de creixement, d’acceptació, d’aprenentatge i de respecte mutu”.

Si creus que et pot ser útil aquest generós, altruista i alhora professional oferiment que han posat al nostre abast el Jordi i la Blanca, entra al nou grup de BACmediació i uneix-t’hi.

Aprofitem aquest post per, un cop més, agrair a totes les persones que, com el Jordi i la Blanca, trobeu a través de BAC la vostra fórmula per implicar-vos, comprometre-us i actuar en benefici dels altres.