En BAC, nos abrimos de bat a bat!

January 22, 2015 in Solidaritat by Laia Serrano

benvinguts a bacA BarcelonActua comentem, ens emocionem, opinem, admirem i somiem… a l’Àgora.

Regalem, demanem, oferim i compartim… al BACtauler.

Aprenem, actuem, gaudim, empatitzem, escoltem i abracem… a les Activitats.

I tant a l’Àgora com al BACtauler com a totes i a cada una de les BACactivitas presencials  sempre ens hem expressat en la llengua amb la qual ens sentíem  més còmodes . Perquè la solidaritat, l’empatia i el respecte, valors troncals dels BACs, no entenen d’idiomes.

Amb el temps, i conscients de que cada cop són més les persones estrangeres que venen a la ciutat (per feina, per estudis…) i que s’acosten a nosaltres amb ganes de conèixer totes les realitats de la  nostra ciutat i d’implicar-se socialment en elles, hem cregut necessari traduir la pàgina a l’espanyol per tal que l’idioma no fos un fre per a integrar-se en la nostra ciutat des de la solidaritat i el compromís social.

Ens fa molta il·lusió comunicar-ho, com una mostra d’apertura, d’integració i d’empatia. Perquè BAC està oberta a tothom. Parli l’idioma que parli i vingui d’on vingui.

L’Àgora, el BACtauler, i les petites àgores de les Activitats seguiran estan plenes de posts en els dos idiomes, doncs cadascú seguirà expressant-se en la llengua que vulgui. Jo mateixa, en aquest blog, seguiré escrivint  en català, doncs, és la llengua amb la que millor m’expresso. Però les parts informatives de la web estaran en els dos idiomes, i estarà en mans de cada BAC seleccionar l’idioma.

Te apetece conocer la versión castellana de BAC?

entra-barcelonactua