Beques BAC: nou projecte. Nova il·lusió.

June 18, 2015 in Solidaritat by Laia Serrano

seleA BAC no parem. Amb tres anys i mig d’existència em posat en marxa diverses activitats d’acció social que ens permeten cada setmana arribar a diferents col·lectius de la nostra ciutat que es troben en situació de vulnerabilitat. Persones sense llar, avis, nens, adolescents, famílies en risc d’exclusió social….

Ara, conscients del gran nombre de nois i noies amb talent que cada any renuncien a anar a la universitat per problemes econòmics, o pitjor encara, que ni s’ho plantegen perquè el seu entorn els empeny a començar ja de ben joves a cercar alguna feina precària que proporcioni ingressos a la família, hem decidit iniciar un nou projecte: les Beques BAC.

Després de mesos de feina, ja podem dir que aquest proper curs universitari 2015/2016 3 estudiants de l’institut IES Besòs (hem començat per aquest, donada la relació que hi tenim des de fa ja un parell d’anys a través de diverses activitats d’acció social) podran començar la seva carrera a diferents universitats de Barcelona, i amb l’acompanyament necessari que tota beca d’aquestes característiques creiem que ha de portar implícit. El 13 de juliol coneixerem els noms dels becats!

Aquest primer any, el finançament d’aquestes beques sortirà de l’aportació d’un filantrop, que prefereix mantenir-se en l’anonimat. Però confiem que a partir del proper curs, i gràcies a aportacions d’empreses i altres filantrops que es sumin a aquest engrescador i alhora necessari projecte, més i més joves amb talent però sense recursos econòmics, puguin accedir a una educació universitària.

Si vols conèixer més detalls de les beques, en aquest enllaç trobaràs molta més informació!

entra-barcelonactua

Seguim fent BAC!